Ja ne od 2012.
Evo 44 gleda žensko finale u tenisu -> usa.
postoje dva scenarija
Lorens ce da mu se skloni potpuno, i da ovoga pusti da radi... e sad, iskreno ne mislim da je AN toliki genijalac da moze da odradi sve sam ,vec da je radio u vrhunskim timovima okruzen vrhunskim strucnjacima...i da je to bio tim koji je funkcionisao.
u drugom slucaju ovaj ce ga nabit na onu stvar posle godinu dana jer je ocekivao da ce cim ovaj potpise da pobijedi u sve trke do kraja sezone
po mom misljenju Ferrari je trebao da bude njegov izbor za kraj, do penzije...kao kruna... ili McLaren i Mercedes...
nisam siguran da Strol senior razumije sve, vec da je uletio u ovo gladan uspjeha koji vjerovatno ocekuje da se desi preko noci...
i jos ako bude forsirao svog sina da bude prvi vozac, pa onda AN ima jos tezi posao...trebace mu bolid 3s brzi po krugu od sledeceg...
inace, 1000x sam komentarisao F1, razvoj, planove, poredio sa sezonama unazad 20godina i vise, i sad smo opet dosli do sezone koja moze da se gleda, dje su timovi izjednaceni, dje ce sledeca sezona vjerovatno da bude ludilo... ali ovi odluce da opet sve to resetuju i uvedu nova pravila...
nova pravila su uglavnom donosila ekipu koja je imala pocetnu prednost toliku, da bi trebale nekoliko sezona da ostali sustignu lidera...
u sezoni 2021 smo imali priviliegiju da uzivamo "zahvaljujuci" koroni kad su nova pravila odlozena 1g, e sad cemo imati prilike da uzivamo nadam se 2g, prije nego 2026te dodje neko kao sto je to bio Mercedes u prethodnoj eri, i RB u sadasnjoj...
kako bi ovu sezonu za*****lo jedno odustajanje maxa u ove dvije naredne trke...a prave su za to...
alonso nedje posle holandije izjavi da u naredne 3 trke ekipa za pobijediti bice ferrari... necu ni da zamisljam sto bi bilo u slucaju scenarija da u naredne dvije trke pobijedi ferrari...
da mclaren bude iza, da mercedes bude ispred RB.... pa pred pauzu od 4 nedelje bi usli bukvalno u foto finis...
8 trka, 3 sprinta.... skoro 1000 bodova da se raspodijeli jos...
Last edited by E_K_V; 13-09-24 at 09:00.
Meni je ova pauza sad totalno glupa
pauza je glupost zesca.... i to ovolika....
a onda nabiju svaki vikend trku...
Malo prije je razmak bio 1 cm. Nevjerovatan.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks