Zna li neko gdje ima u PG da se kupi pasta za ‘slajfovanje’ ventila?
Zna li neko gdje ima u PG da se kupi pasta za ‘slajfovanje’ ventila?
ima li dje ovoga da se kupi kod nas??? ili sa alija da porucujem pa kad stigne....
Sent from my SM-F936B using Tapatalk
Vidi da nama kernel...
Sent from my Mate 40 pro using Tapatalk
Satelitski resiveri/Oprema
[email protected]
Kernel je neki dan reklamirao neke...
Ali obicno sajt nema sve sto i radnja (po mojemu iskustvu), pa podji
Ja imam Xiaomi punjač, oko 10-15e je bio, odličan, brz, oko 25w čini mi se...ne bih se ja zezao sa tim no name punjacima, pogotovo u auto, može bit i opasno....
E da, bilo ga je po radnjama, multikom itd...
Last edited by djuza23; Yesterday at 11:14.
treba mi ovo da pravim neku kamping varijantu...imam neke baterije malo jace...pa bih da izvucem sa nje ovo, i da dodam i inverter na 220v
Bih da koristim neku aplikaciju za motor u Italiji, traze mi medjunarodnu vozacku dozvolu, koja je procedura kod nas za to?
ako ti treba samo "uticnica" za upaljac (sa osiguracem i upaljacem) - mislim da imam jednu novu (poklanjam ako je nadjem)
ali mislim da inverter mozes i na bateriju spojiti direktno - ove uticnice nemaju obicno nista bez osigurac u sebe
*tek sam sad vidio da slika obukvata i uticnicu, pa ne znam sta trazis
Procedura je sledeca: licna karta, vozacka, 2 slike (3.5x4.5cm) se nose u AMSCG, 30e je cijena, za pola h je gotova.
Nije mi jasno kako ne priznaju nasu vozacku u Italiji, ista aplikacija u Spaniji nije pravila problem za nasu vozacku, vozio sam takodje sa njom u nekoliko zemalja u EU, a u spaniji i usa iznajmljivao auta sa njom.
Digici ne razumiju engleski.
JUSUF
Ima li đe kod nas ENET kabal da se kupi ili da poručijem sa neta?
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Those about to rock, we salute you!
Imam Enet kabal i jos poneki pdf manual za coding![]()
Imam jos od pocetka 90tih Aktive diagnose stecker fur bmw Fahrzeugpa do zadnje ICOM iz Bmw bei Frankfurt...
Last edited by injection; Yesterday at 19:53.
Hast du zu verkaufen Herr?
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Those about to rock, we salute you!
Ja![]()
Jebo vas svaba...
JUSUF
Da nema koji mehanicar na forum da je voljan da vidi na audija sto je tacno problem,moji mehanicari su prebukirani
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks