Tiguan 2010 2.0 tdi 110 konja,navodno 210k km
Kakav je motor u odnosu na 140/170 konja,koji su mi problemi osim klasicnih zna li ko dodatno
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Tiguan 20tdi 81kw
Greska u modelima se desi gubi antifriz ili glava ili blok zatim fabricki greska sa opiljcima u pumpi visokog pritiska pa crkavaju i pumpa i dizne a skupo bas,nije da moze platis nekom 40 ili 50 euri za gasenje greske na tabli da sija dpf ili egr vec penali skupi ....
Boshisti skupi i bezobrazni sa cijenama a opiljke iz rezervora niko da opere i na kraju kriv neki majstor koji je htio tebi pomoc da prodjes jeftino....
Stefke zaboravio da ugasi kola.
https://www.instagram.com/reel/DA_g0...BrdWF3OG12dA==
Drug raspremao servis, pa je nasao neko neotpakovano bmw ulje i uvali mi ga
U pitanju je BMW Twin Power Long Life 12FE...
Iste je gradacije kao moje, doduse na njega pise /Gasoline...Ima li stvarno razlike izmedju ulja za benzinca i dizela?(moj nema dpf pa mi to nije briga)
Da li da ga stavim u gepek da imam za slucaj nuzde(hehe bmw) ili da ga preskocim?
ne mislim da sipam 5l u auto, no da uspem 500ml ako zafali
Sad skoro sva ulja mogu u benzince i dizele. Sipaj.
Ima li neko iskustva sa ovim novim 2020+ vw/audi/skoda motorima 2.0tdi 116ks ili 122ks? Pogotovo kakvi su automatski mjenjaci koji idu uz njih. Vidim npr skoda 2.0tdi 116ks ili a4 2.0 122ks automatik its...
Sent from my SM-F956B using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ljudi imam jedno pitanje ,kada se skidaju kociona klijesta i crijevo na jedan tocak (prednji lijevi ) ,da li treba da se ozrace sva cetiri tocka ili samo taj gdje je skidano crijevo? Moze li biti da je povukao vazduh ,pa da je napravilo problem da ne koce zadnji kako treba ,a posto sam imao 3 put danas mjerenje na valjke , prvi put je bilo sve dobro samo mi nisu vracala klijesta kako treba na prednji lijevi i zadnji desni ,drugi put je bilo samo na prednji lijevi ,a teeci put kada sam dosao zadnji nijesu kocili uopste kako treba
Послато са 2203129G помоћу Тапатока
Ja uvijek odradim sva 4.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Zalud ga zraci i tlaci,sistemi sa ABS kocenjem se putem dijagnostike ozrace po sekvenci koja daje sama procedura ili pak masina koja se korisiti za kocione sisteme....
Ako kome auto pušta vodu od šibera/panorame... neka se javi da ga proslijedim kod doktora za to u Zagorič.
Sestra povela auto kod majstora i rekao joj da je akumulator loš i OK nema problema kupim ja novi i stavim ga na punjač( imam bosch c3 battery charger) medjutim ispostavi se da akumulator uopšte nije loš, da li taj novi akumulator da držim na punjač (ima on neki mod odrzavanje) ili da ga skinem i ostavim dok ne bude trebao da se zamijeni.
Ne moraš ga držati 24/7, ali ga povremeno puni do maximuma.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Stara Oktavija, izgleda da se otkacila sajla(nije sa kvake) i ne mogu da se otvore vrata zadnja(naravno ni tapacir skine). Jedino sto mi pada na pamet, odserafiti ih sa stuba, jer kad se otvore prednja, dostupni su serafi. E sad, cak u ako uspijem da ih pomjerim, ostaju zakacena na strani ka gepeku. Neki savjet?
Reci mi, dugme, radi li? Tj. da li cujes rad aktuatora unutra kad otkljucas/zakljucas?
Cuje se, i kad otkljuca i kad zakljuca. Zapinjalo je to izgleda i prije, al posla par pokusaja se moglo.otvoriti
Last edited by zrnojed2; 16-10-24 at 10:55.
James Tiberius Kirk
Nema daljinca, 97 godiste. Rucica opusteno nekako izgleda, kad je potegnes skoro da nema otpora. Morace se vjerovatno tapacir lomit
Ja bih polomio manji dio rucice pa da uhvatis sajlu klijestima.
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks