Pogledaj na karoserija.me ,neke stvari su bile dosta jeftinije nego bilo gdje.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Pogledaj na karoserija.me ,neke stvari su bile dosta jeftinije nego bilo gdje.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Pežo,mislim da je 207, '04-05.
Ovo pokazuje na display ispod brzinomjera:
Što može biti? Da je prebacila 500km od kad je trebala da radi mali servis ili...?
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Logicnije je valjda za 500km servis?
Ne znam.Ima ovaj minus ispred i ona veli da se povećava brojka za 100(-100 pa -200...sad je - 500)!?
Premasio servis za 500 km.
Pošto reče da je radila servis skoro,vjer.majstor nije (umio) podesio interval.Ima li kakva kombinacija gumbića da se podesi to na 7-8-10.000km?
Da ispod -500 pritizni-drzi, daj kontakt i odbrojava 10sec ako je bed poslacu link...
Prije mjesec i po, dva sam i ja započeo pretragu polovnjaka po sličnoj logici - isti budžet i da se može spakovati familija za more npr. U suštini ti je najbitnije prvo da nađeš neki kompromis, hoćeš li starije auto sa više pređenih km a da je prostrano ili ćeš nešto novije sa manjom km ali na uštrb prostranosti/gepeka. Ja sam na kraju morao povećati budžet/kredit jer mi se nije sviđalo ništa u tom rangu i uzeo c4 2016 god sa 90.000 pređenih km (provjerenih). I kad nađeš to što ti se sviđa obavezno ga povezi kod nekog majstora ili provjereni servis da ti ga pogledaju. Ja sam koristio i aplikaciju CarVertical za auta iz inostranstva za provjeru kilometraže i sl.
Kupljen prije vise godina al mi prodavac poslao ko zna od kojeg auta hladnjak. Da neko ne zna od cega je?
tom brady crying gif
tom brady crying gif
Ima li neki mozda kat.br.?
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Ne bi me čudilo . Ima dosta odkad sam to naručio za Colt bio, mislim iz Subotice, jedva dočekao da stigne. Razvalio pola auta da dođem do pozicije, kad imam što viđet . Srećom je aluminijumski i taj bio, pa ga je sona kisjelina očistila tad i dan danas je u autu a ovo se ostalo vucarati po kući.
zna li se ista ljudi kad ce nova kia sportage?
Nishanio sam bio ovog Tucsona novog ali to je bezobrazluk cifra koja se trazi za njega sa imalo opreme
Moze se tesla trgovat
Tek sad vidim ovo.
Ide odlično. Bar to ne bi trebalo da dolazi u pitanje. Zvuk odličan. Mami osmijeh. Zadovoljan sam. A biću još više kad se sve dovede u red.
Što se tiče sređivanja naprijed amortizeri i glava upravljača. Takumi zamijenio sve tekućine, filtere i kaiš. Taman danas od NSX uzeh gume. Plin ugrađen kod Masse. Ostalo je još nešto na trapu pozadi, što će izgleda biti komplikovanije nego što sam mislio. Pitanje je da li mogu te neke čaure da se nabave. Ovih dana ide sređivanje enterijera i eksterijera. Dubinsko. Poliranje itd. Uglavnom se dovodi u red.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Sa srecom. Da uzivas dugo i bezbrizno u njemu
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks