garancija nije internacionalna
Kad se uzme auto tipa uvoz iz Njemacke sam uvezem Golf 8 2023-2024 od vw salona
Da li meni kao drugom vlasniku ostaje garancija 5 godina/150.000km u rokspedu kod nas ?
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
garancija nije internacionalna
Crkao mi je akumulator star 4.5 godine i ja kupim novi misleci da mu je dosao kraj. Vozio sa novim 4-5 dana bilo sve ok pa onda nisam vozio 4 dana. Peti dan upalim sve ok odem na posao i posle posla da upalim opet crkao ni da zavergla. Sta bi moglo biti skoda octavia 1.6 benzin.
ili nesto vuce struju, ili alternator ne puni kako valja
edit: a baci pogled da li si dobro kleme stegao
Last edited by Laz; 17-05-25 at 18:52.
Ja procitah sledece, garancija vazi nezavisno od promjene vlasnika, ukoliko je vozilo i dalje u zemlji u kojoj je kupljeno.
Ukoliko je vozilo uveze/izvezeno, garancija ne vazi
I honda tako radi...
Neka me neko ispravi ako grijesim
Roksped je isao preko nekog posrednika za zastupnika vw u cg, nzm jel i dalje tako tako...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Tražim Volvo XC60 facelift 2021+ do 30-32h sa što manje kilometara!?
Za novce a može kompezacija za neko od auta Mercedes (W177) A180, crni, 2018god 160000km svaki servis uradjen u Mercedes do 2021 u DE a posle u Ljetopis),extra oprema, nove gume, novi akumulator.
Audi A4(B8.5)karavan Sline pravi, 2.0tdi 110kw, 11.2015god, 215000km elektronska servisna( u zadnjih 7-8h km. svi mogući servisi uradjeni) dva seta guma, novi akumulator.Registrovani do Februara 2026.
Pa ko koga zaebe!
Ako ima neko a da nije na Autodiler javljajte.
Last edited by METZ; 17-05-25 at 23:23.
https://oscars.me/vozilo.php?id=1376
znam da nije facelift, a znaju da budu voljni dasmanje cijenu 1-2000e
Last edited by St.Dzonny; 17-05-25 at 23:57.
Prodat je ovaj i nije facelift, inače su im cijene za sva auta samo neka su zdravo.
Pripunjen aku...otvoriš haubu,ugasiš i zaključaš auto,skineš + klemu sa aku,ubačiš redno multimetar stavljen na mjerenje A– i izmjeriš koliku struju vuče auto dok je "sve pogašeno".Znaće kolege sa foruma spram godišta i modela auta koliko je normalno,ali valjda je sve preko par mA znak da neđe curi.(Mom kolegi se npr.nije gasila ona sijalica u gepeku kad ga zatvori).
Ako ne vuče struju kad je sve ugašeno,onda upali auto i viđi napon punjenja (treba~14V)...za ostalo...ja bi ćerao kod električara
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Pođi ujutro do Edina na Stari kod Volija,naći će vala tolko vremena da ti konstatuje kvar,za ove dvije stvari što ti pomenuh treba mu 5min vremena.Ako oćeš mogu ti danas i pozajmit unimjer
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Jutros mi pade lijevo ogledalo iz retrovizora i ode u sto komada...
Pa da pitam ovaj naš gugl, đe da ga nađem? Opel insignia 2012
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks