Moze biti da se pomjerio senzor ABS-a ili je senzor neispravan a moze biti i da je lezaj tocka pustio mast.
imate li kakav predlog kako da eliminisem smetnje koje ima bluetooth adapter koji je spojen na aux....
adapter je spojen na upaljac, tj imam dva razlicita i oba imaju smetnje...nekad manje nekad vece, i ne zavise od toga je li auto upaljen ili ne....
nije to nesto sto se cuje toliko...ali smeta....bukvlano ga ne koristim jer mi to ide na zivce....
narucio sam i nekakav filter koji ide izmedju adaptera i aux-a, i on situaciju popravi potpuno, ali zato ubije i basove.... na kabal od napajanja stavljao isto nekakve filtere, pa one zavojnice ili kao se vec zovu sto dodju na kablove kao npr od monitora...
uglavnom nisam uspio da uklonim te smetnje, koje se cuju samo ako spojim adapter na stuju u autu, a opet ponavljam, nema veze je li auto upaljen ili ne.......
ako AUX kabal ubodem direktno u telefon, nema smetnji, isto tako ako adapter ubodem npr u power bank, nema smetnji....
Ground differential problem. Uzmi mali power bank i to je to.
Mozes da napravis amplifajer ali to je bas dusa, ako hoces mogu da ti nacrtam skicu, djelove imas u Emi com.
a ko ce da se j.... sa power bankom...
mada imam jedan, probacu da ga iskoristim
Stavis ga konektovanog, sigurno ce ti trajat mjesec dana jedno punjenje. A mozes i da konektujes power bank na upaljac i da ne razmisljas.
Last edited by TAKUMI; 13-01-21 at 00:06.
Koji amortizer za haubu preporučate?
Ljudi da pitam ,istripova me majstor . Ja podjoh da zamijenim antifriz ,on izmjeri kaze dobar je nemoj ga dirati ,ja reko ali nije mojenjan 2-3god ,on kaze mozes na -30 ,a sad da promijenimo moze da dodje do pucanja crijeva ili glave motora posto nema on originalni antifriz posto kaze moze da dodje do hemijske reakcije. Sta vi kazete za ovo ?
Послато са Mi A2 помоћу Тапатока
Moze da dodje ukoliko se pomiješaju 2 vrste, ne bi trebalo da bude problema ako zamijeni sve sa jednim.. jedino ako nije odgovarajući tip pa ti nagrize crijeva
Being a fool is a great luxury
Pa znam to ,ali bih zamijenio sve ,ali on kaze ostane nedje mislim da je reko u pumpi ,a gledo sam ima neka tecnost koja sluzi za ispiranje ,prvo se ispusti antifriz stari pa se uspe ta tecnist pa se auto provoza 10min i onda se sipa antifriz.
Послато са Mi A2 помоћу Тапатока
Samo detaljjno ispustit. Ne samo iz hladnjaka
Isperi vodom sa česme i uspi Febi G12
Momci zna li ko ima li DPF, 1.9 TDI 55kw 2006. godište BSU oznaka motora?
Mozete li mi preporuciti nekog pouzdanog majstora za mjenjace u pg. U pitanju je vw caddy, msm 2007 godiste
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ford Focus 2007 (karavan) zadnja sedišta non stop mokra, krov ne propušta.. Može li biti iz gepeka da ubaca a i on je suv?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Oke, pogledaćemo, faljavi puno
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks