Dajte preporuku ko ce to da mi uradi ?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Dajte preporuku ko ce to da mi uradi ?
069/100-100
Ne moze da sredi ili nece da radi oko toga.
069/100-100
Moze da se desi da ti saraf zaglavi u silent blok i onda moras zamijeniti i rame.
Dosta majstora izbjegava to jer trose vrijeme a ne mogu naplatiti.
Tako mi rece danas i Milacic na reglazu i da budem spreman da moram to da mijenjam i nije problem da se zamijeni samo mi treba neko ko oce da uzme da odradi , da ne ostetim gume nove koje sam danas montirao.
069/100-100
Dobar brener to pretvara u vodu
Podjes kod Ivanovica kod ulaza na autoput na Zlaticu, i pitas ga da podje s tobom u neki servis s dizalicom, da nakacite njegov kamionski pistolj na kompresor da proba da odvrne.
Meni skidao neke sarafe na osminu gasa sto se veli...Doduse pistolj i nastavci su ogromni, pitanje je moze li pric...
Na kraju krajeva brusilica i neko sa pneumatskim cekicem/glijetom za izbijanje
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Pa sta kazete za reglazu, kod koga poc? Volio bih da provjerim kod sebe, 10 godina staro auto, vrijeme je provjerit.
Na ženinom hjundai i30,
manuelni mjenjac neće iz prve u prvu al oće iz druge(brzine) u prvu.
Ili neće ili zazuji nekako vise nego sto zakrči. Ostale brzine su ok. Kad je ugašeno auto, ide glat u prvu.
Popravio bih joj to. Koga mi preporučujete?
Mijo Zabjelo ili Milačić Zagorič, obojica bez greške
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Vujacic reglaza dobar, castelana tuzi dobar. Pojma nemam, nije to neka nauka kad im masina valja
Ne mogu naći informacije na internetu a zbog praznika mi se niko ne javlja na telefon. Zna li neko koja je procedura sada za polaganje za A/A2 kategoriju ako se već ima B? Hvala unaprijed!
Imam problem sa čepom (bravom) rezervoara koji se zaključava ključem. Odjednom, ne mogu ga zaključati, čep okrenem prema desno, ide ono krckanje, zatim ubacim ključ okrenem ga, izvadim i onda provjerim brava se nije zaključala u rezervoaru. Što da radim, kako ovo da riješim? U pitanju je Škoda Fabia 2006...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Sve isto kao sto ti je wulfi rekao, nema razlike...
Mislim da ima par pitanja na testu i to je to, posle gradska, osmica i prvolinijski...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Dajte mi preporuku za nekog ko radi poliranje kola, a da je u Podgorici?
Trazim Audi A6 C7 2011-2014 iskljucivo 3.0 tdi 204,245,313 konja nebitno
Poenta..skoro svakog sa autodilera sam kontaktiro i svaki je kilometraze 200-250k (na to dodaj x2 realne),niko servisnu nema kakve izgovore imaju tek,na svakom skoro lanac promjenjen cudo,a niko racun nema ili sliku neku.
Danas najjaci lik kaze nema servisnu ni racun za lanac,ali prethodni vlasnik je odradio lanac u roksped(ni za to nema papir).
A tek sto ih cijene ko suvo zlato,a svaki uvezen najjeftiniji sa mobilede,nevjerovatno
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks