Imas odlicne gumene u Ravenol u NK (autoshopcg na insta)
Ja sam tu uzeo za tiganja i za a3
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
Imas odlicne gumene u Ravenol u NK (autoshopcg na insta)
Ja sam tu uzeo za tiganja i za a3
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
Preporuka za Gledring tipske gumene - za prosli auto sam ih kupio u Auto djelovi Scekic na Zabjelo i mrdnule nisu bas masu godina, tako da planiram opet da uzmem za drugi auto cim krenu kise
But if you never try, you'll never know..
Cini mi se da su tada bile 35/40€, najbolje je da ih nazoves i pitas
But if you never try, you'll never know..
Zna li neko nekog provjerenog majstora za BMW u Podgoricu? Nema 20 dana kako sam kupio BMW E46 2004. godiste i primjetio sam kako stalno fali antifriza u posudi. Npr. ja napunim do vrha, sjutra dan kad otvorim bude samo pola.
Povedem ga kod Grebovica u servis, naplate mi 120 eura(zamjena boce za vodu, plus ruke plus antifriz), da bih 2 dana poslije toga opet otvorio i vidjeo da u posudi nema ni kapi. Zovnem ih i kazem im to, jutros sam opet ostavio auto kod njih, popodne mi javljaju da oni ne vide u cemu je problem i da ne mogu da nadju kvar.
Tako da ako neko ima nekog provjerenog majstora neka napise, ovi em su mi naplatili debelo em nista popravili nisu.
Послато са SM-A226B помоћу Тапатока
Znam momka koji je isto odrzavao bmw kod Grebovica, a onda je posao kod Almina Pepica u Sipcanik da mu rjesava problem jer oni nisu mogli. 069 646747
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Dje naći ove osigurače za starija/Japanska auta?
Poslato preko goluba pismonoše
--------------------------
Do Not Disturb.
Sceeekic.
Jesi li probao u VM motors? Mogu pitati tamo sjutra, ali popodne
Obisao sam par mjesta i onda par koja su mi preporucena od strane ovih koji nisu imali.
Jedino je Scekic imao nesto blizu toga ali nije bas identicno a posto nemam vise slika (trenutno) ne mogu da znam da li pase.
Nisam gledao u VM Motors. Ako ti nije muka pitaj pa javi. Danke.
Do Not Disturb.
Ima li ko kod nas da radi cnc na felne?
Cuo sam za nekog u Skadar, ali da ne mlatim do tamo, odradio bih kod nas ako ga ima.
Sent from my iPhone 16 pro using Tapatalk
Mogu li u ovlasceni skode da provjere wv po broju sasije?
Послато са 22101316G помоћу Тапатока
Sumnjam da mogu
Znam kad sam tražio jedan dio iz VW-a da mi poruče rekli su mi da ne mogu ništa iz VW/Audi/Seat da poručuju, osim zajedničkih djelova koji su se i u Škode ugrađivali
Znam da nije ista situacija, ali vjerujem da i to ne može što ti tražiš.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks