Mehanicki + softverski na jednom mjestu
Nikola +382 68 581 085
Podgorica
Moze li se prvo softverski ugasit dpf egr i naknadno za par dana fizicki? Da dodam da je dpf zapusen skoro totalno. Hoce li se moc vozit tako dok se ne skine fizicki a ugasen softverski?
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Mehanicki + softverski na jednom mjestu
Nikola +382 68 581 085
Podgorica
But if you never try, you'll never know..
Cao momci, imate li preporuku kod koga povesti da fino pogleda auto prije kupovine? Audi a3 2014 je u pitanju
4
069 847 004 - ivan, ako bude dobre volje. Zovi pa pitaj.
Odradih mijenjanje ulja u dsg i sad kad krene kao da malo zadrhti auto, sto moze bit? Prije toga je radio top.
Na koliko se u manualca mijenja ulje menjača?
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Ja mijenjam na svakih 60 000km.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Nikad, samo dolivas po potrebi
Niko ljepseg zaavicaja nemaaa
Do menjaca treba servis popravka....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ja na 400.000km nikad nisam zamijenio ulje.
Ne znam meni i dalje super šalta
W202.
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Meni je bolje saltao dok nisam zamjenio ulje u mjenjac na 500.000k km, sad dok je hladno jedva upada u brzine.
Sent from my iPad using Tapatalk
Jutros ja iznad Budve prema Cetinju kad vidis brojeve 299999 predjose u 0 i sad sam kroz PG na 54 cini mi se.
Vrijeme za generalnu motora i mjenjaca.
Meni na ulju Febi 75W perfektno šalta, čak jednu nijansu i ljepše nego na Ravenol 75W, mada sam u međuvremenu ugradio novi set kvačila Sachs.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Koja je procedura za produzivanje saboracajne ? Ovo mi je prvi put, istice mi za desetak dana.
Da ti je auto tehnički ispravno,povedes na tehnički pregled,sam izaberes firmu,uglavnom oni sve zavrsavaju papire(a mozes i sam),platis i gotovo.
Čekas novu saobraćajnu.
Mene je istekla juče,tehnicki ogradio prije 10 dana i danas idem da vidim jel gotova nova saobracajna.
Jao moja greska u kucanju, za vozacku sam htio da pitam
Ljekarsko u neku od privatnih klinika koje ga izdaju ili u DZ(~25€),u MUP(limenka ako si u PG) odeš i tamo ćeš naći ž.r. na koji ćeš uplatiti ~15€(u PG imaš šalter pošte u prostorijama mupa) predaš zahtjev.Mislim da se čeka 7-8radnih dana.Pođeš opet i preuzmeš novu vozačku.
Ako je neko sačuvao broj ž.r možda ti ga pošalje ođe pa da izbjegneš čekanje u redu na pošti.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Znaci nije bas preveliko cimanje, hvala za info, to mi je trebalo.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks