Ima li ko da popravlja podizače stakla, mehaničke, pukla sajla, na c4 2012., zadnji.... a da nije na odmor?...ne mogu tehnički da prođem...
Ove što imam tamo neće brzo ovamo.
Ima li ko da popravlja podizače stakla, mehaničke, pukla sajla, na c4 2012., zadnji.... a da nije na odmor?...ne mogu tehnički da prođem...
Last edited by joni; 09-08-24 at 11:16.
Ništa, nasao sam ko radi ali moram ponedeljak cekat...pa ponovo na tehnički...
Golf 5 1.9 105konja ide li akumulator sa 70 ili 72 ampera
Ja sam za četvorku uzeo 77Ah. Prije toga vozio na 72Ah. Tako da ispod 72 ja ne bih išao. Mada gledaj i udarnu struju u Amperima da je što veća.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
meni su ga pukli na tehnicki na daciju...ipsravan je bio i brat ga izobrtao kao sivonja i samo puce
prosao sam tehnicki al je prozor ostao dolje...trenutno ga drzim na neku kajlu plasticnu za plocice, pa taman ostavi broj telefona...jer moram odradit to prije kisa
Ovaj mi je potvrdio da to popravlja, sajle i to: Šorović na Stari 069 577 042. Skidanje 25e i popravka još oko 30e, reče oko 50-60e sve.
Ovaj je neki sa googla, isto to radi al je na odmor do ponedeljka: 069 013 765, ne pitah kolko.
Kljucarska Sef isto rekoše da popravljaju ali su na odmor malo duže.
Ja sam to placao 5-10€ max... istina sam skinem dio i ponesem kod ranka u silcu
Koga preporucujete za zamjenu ulja u mjenjacu, bmw f15
Gdje povesti ford C max dizel na popravku?
U Pegasus.
Ima li neđe kod nas?
Sent from my S23 Ultra using Tapatalk
Those about to rock, we salute you!
Castellana, Vujacic.
Kako trazit ovo na kastelanin webshop?
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Idi na trazilicu i ukucaj dimenziju pa strikiraj Michelin. Ovo ti je Cup 2 za Porsu 911 GT3.
Ne znam je li prava tema pa ako nije mrzite me, ali u sebi 😂
Je li vrijedan paznje Jaguar F Pace 2.0 132kw, automatik, 2016 godiste?
Kakav je to motor, mjenjac? Odrzavanje pretpostavljam pakleno skupo?
Ovoga je moj brat prodao..vozio ga 2 godine...ne sjecam se ds je bilo problema bilo kakvih...racunam da je to isti motor kao i vecina djelova
https://autodiler.link/3vjN1zZoojw8XbUh6
Ne znam kako je slusao ovoga sto ga sad prodaje
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks