Tu moze, ali ovome je blokirao klip.
Svake 3 god.
Dosta ga dugo držiš. Ja svake godine, eventualno svake druge, zavisno i od km koje pređem. I uvijek bude žutocrne boje, a nije da se nešto ubijam od kočenja i pregrijavam kočnice.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
A sto bi ga cesce zamijenio na hibrida?
Valjda i na hibrida skuplja vlagu ili je to nešto baš napredovalo da ne znam?
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Nije ali kocnice se ne koriste skoro nikad pa nema da se grije glicerin.
Ekipo, gdje da potražim filer/kit za kožu?
Ima li dje (neki sajt) da se vidi koji tačno akumulator dodje za 3008?
Treba da idem na put Srb i BiH sa Golfom 7ipo nikakve zaštite nema, da bih se i vrnuo sa njim ugradio bih mu neku zaštitu tipa ona Igla ili šta već bi bilo dobro.
Malo sam guglao nešto slabo nalazim, jedino što iskopah po forumu Popović ulica paralelno sa Dalmatinskom preko puta Bazara ima li još neko da je ugradjivao šta protiv kradje.
Za profesionalne lopove ti je sve dzaba.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Ništa onda da se ne muče, da ga držim otključanog i ključ u bravu
Šta god najgore je da nema ništa, mijenjanje OBD konektora i Igla nije loša opcija.
Digne ti ga pauk i zdravo i igla i obd i kandza ....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Raskaci klemu
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Uzmi rent a car i idi sa njim.![]()
pa kakav je to golf i zar se stvarno toliko kradu auta tamo?
Za Sarajevo sam dobio info da bez zaštite neće dočekat ni mrak da padne, normalan lijep Golf 2.0dizel.
Moram vidjet sjutra, hvala momci
Edit: Proguglah ipak te kradje u BIH nisu izražene kao ranije, mene rekoše a ja prenijeh odje netačno, nije tačno da ima toliko kradja, mora se staviti neka zastita, može i klema odraditi posao i ne parkirati svuda.
Last edited by METZ; 15-01-25 at 22:20.
Mae...
Nocilo mi je auto u Sarajevo makar 25 puta i malo sam rekao... Zivjelo u Bg 4 godine sa mnom a sve su mi nasi sugradjani pricali na pg table u bg? Neces izdrzat 2 nedelje... Malo se isto bojimo i vjetra prije 5 dana i kise prije 25... Ne kazem da se ne desava to, ali...
Jednom mi ukradoše CD u Banjaluci, a zaboravili šrafciger u autu. Auto bilo parkirano nekoliko sati. Vrijednost otprilike ista![]()
Svudje ima lopova, meni u Novi Pazar prije koji god razbise bravu a auto je staro, u PG su isto pokusali kod Rokspeda da ga otvore, na prethodno su mi odvidali sarafe na tockove(da maznu felne), ljetos nas opljackase u Budvu pod satorom i to dok smo spavali
Sto se Bosne tice, trazi parking dje ima rampa, platis i miran si. Ne brini slobodno.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Koji si ti maler lepti*****![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks