Imas onamo kod stadiona, mislim da je to sad Capital auto ono sto je bio Shield plus AGM za 100e
Imas onamo kod stadiona, mislim da je to sad Capital auto ono sto je bio Shield plus AGM za 100e
Last edited by Laz; 11-05-25 at 22:29.
E moj Takumi,bezazlenijeg podj.bivača od mene nema...a na ignore nikad nikog,tačnije samo sam jednom to uradio sa članom "Maja,hvala lepo", i posle 2 dana i taj ignore poništio.
Da volim da pecnem,volim, ali...takav sam i sa najboljim drugovima.Posebno ako se ne slažemo oko sportista,klubova...Bez ikakve zle namjere.
OT, jesu li varta agm od 150€ i yuassa agm od 135€...60Ah?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 12-05-25 at 09:41.
Jesu.
Na Octaviu A5 crkao mi motorčić koji služi za kontrolu temperature na vozačevoj-lijevoj strani (V158). Nisam mogao zadnjem šarafu prići (koji drži motorčić) i odustao sam.
Imate li predog kod koga poći da se sa ovim malo kutariše?
To je platforma kao Pasati i moze se prici malo jest gimnastika ali ide bez veceg dreka,ili ga malo poguraj da klapna ode na hladni polozaj da bi ti hladilo ovog ljeta![]()
PeŽo 3008 da se gasi softverski 100e ili uzme nova pumpa 1000e?
Je li imao ko isustva sa tim?
Koliko pročitah u Srbiju kad ga ugasiš softverski ne mozes da ga registruješ.
To ce doci i ovamo kao sto sve prepisuju.
Meni je bio zapušen DPF...
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
to je mana poznata na taj 1.5hdi...
ide promjena komplet rezervoara/pumpe, i opet nisi rijesio problem jer ce se opet desit kad tad...
Nama u firmu novo auto za 12 000km potrosilo 2x po 20l adblue-a...odnosno 20l na 6 000km
tako da ocekujemo probleme sigurno na 70-80k km
isti taj motor
za ovo gasenje nisam pametan, racunaj da imamo 304 000 vozila, ako taj zakon dodje 300 000 vozila nece proci tehnicki
Kako bi se guzve sredile i parking oslobodio.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Nisam nista silio, rekoh da ne napravim neki veći zvek, a to bi zavrsilo posao sto ljeta tiče haha, ona klapna je taman neđe na pola bila. Taj motorčić u nekim rijetkim situacijama očigledno odradi donekle, jer je prebacio dva puta sa vrućeg na hladno, pa opet neđe na pola. Uglavnom sve sam polako sklopio i vratio na svoje mjesto, iskrivio sam se ispod volana .. Ako imate nekog pustite kontakt, mozda neki električar jer u dužem periodu gori mi lampica od airbaga, mislim da je sporan đek ili kabal ispod vozačevog sjedišta koje se non stop šalta naprijed nazad, zbog dva vozača, pa i da to riješim..
Mijenjao sam i nju, računaj tu do 350€...
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Dje se mogu nac kederi za vrata? Nema kod onog u Tolose,nema na otpade?
C4 2016
Sent from outer space using Tapatalk
Da li postoji kod nas da se kupi M14 ovakav
U okov i tuzi sam našao nasadne, ali su mi predugački i ne pasuju.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Uspio da riješim
Izbio ovaj Unior nastavak i dobio završetak za 10mm gedoru/ključ i tako odvrnuo.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Pošto uskoro kupujem kombi vozilo, htio sam da pitam kakva je procedura za brendiranje? Ako je kombi bijeli, da li bih smio sa nekom drugom bojom folije da lijepim po kombiju? Da li smije komplet da se promijeni ili ne smije totalno da se promijeni boja sa tom folijom, koja je procedura sa tim? I koga tražiti za to, samo isključivo iskusne i profesionalne ljude želim kao preporuku?
KOME ZINE, TAJ POGINE
Možeš.
Sačuvaš fakturu i to je to, prolazi se tehnički lagano.
Imaš rivu print…
Obavezno izjavu za mup da si brendirao zbog reklame bilo da je cijeli ili djelimično. Ako nađem kako smo to radili prije, šaljem
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks