Preobožavam kad povirim i nađem da ste natukli masu teksta
Pre o bo ža vam
Paralele:
::::::::::::::::::::::::::::::
No pasaran!
Preobožavam kad povirim i nađem da ste natukli masu teksta
Pre o bo ža vam
Ne čitam s razumevanjem.
Glede onih istraživanja bacih pogled na par ima ih masu.
Ali,ali ovo mi je najjače mislim to odavno mislim i sama povodom nekih spotova,riječi u tekstovima (ima ljudi čak koji i ne obraćaju pažnju na tekstove nego im je tako super numera zvučna - ti su mi hit) stilu oblačenja,predmeta i proizvoda u spotovima ITD.
Ovo mi je izašlo kao jedan od negativnih efekata muzike:
"Glazbeni spotovi i stihovi mogu osnažiti stereotipe, povećavajući društvene predrasude.Kada se određene skupine ili pojedinci u glazbi prikazuju stereotipno,to može oblikovati način na koji ih ljudi vide, jačajući pristrane stavove." Neću navoditi linak nebitno je.
Eto što mi je Bjork kul najkul u to ime:
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 02-09-24 at 11:19.
No pasaran!
Kupujem si osam kutija - dakle ne komada, kutija - Kinder Happy Hippo, istovaram na kasi, devojka crče od smeha, hoću da kažem da je loš dan ali je 8 i po ujutru pa sam joj rekla da je život užasan.
Posle čitam da je Danielle tragično nastradala i bila sam među narodom pa nije bilo zgodno da plačem ali zlo mi je došlo
Juče sam mislila o njihovom nastupu kojeg sam propustila i kako sledeći neću a hoćeš majci jer ga neće biti
Pasmater ali stvarno više
Ne čitam s razumevanjem.
Ljudi na javnim mjestima žderu dok hodaju ulicom,prosipaju gomilu mržnje u vokabular,bacaju smeće,pokazuju sve nivoe primitivizma.
Ali,ako bi neko pusti suzu nešto što bi bilo odista najčistije u ljudsko biće to bi bila sramota.
Da,da takvo je čovječanstvo današnjice.
No pasaran!
I rusi imaju modelsicu za trku
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
@cowgir| evo našla sam znam da nisu stranice radova spakovano je u video no kad si juče postavila ono pitanje moj mozak istraživača si neđe zagolicala da vidim to a možda sam omanula.Ne znam no muzika zaista naučno dokazano ima veliki uticaj na čovjeka.
P.S. JBT šta li se dešava sa ljudima koji u kontinuitet slušaju turbo folk.P a k a o.
No pasaran!
[QUOTE=NHM;6086070]Zaboravih da na ovo bačim slobodnu asocijaciju.
Slobodne asocijacije:
Čudo su slobodne asocijacije.
Last edited by Bluemoon; 02-09-24 at 21:12.
No pasaran!
Iha, koliko je Verve imao problema sa tužbama zbog pjesme...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Jel?Nisam znala a perke?
No pasaran!
Zbog muzike iz pjesme Rolling Stones - The Last Time, odnosno zbog orkestarske verzije čiji su djelovi korišćeni u Bitter Sweet Simphony. Tantijeme i tako to.
Okey moj fokus je bio na film ali sad kad si rekao pogledah o čemu se radi i mogu reći meni daleko moćnija verzija:
No pasaran!
Daleko je, veli, moćnija verzija...Kako smo uopšte naučili da određujemo kvalitet nečijeg djela? Time što smo nametnuli svoje mišljenje?
Slušalac je tu prosto da uživa, ako već ne može da stvara i ujedno i uživa...
Svaki dan je dobar za upiranje.
Priznajem,subjektivno ja pojma o pojmu nemam realno nije moj fah.
No pasaran!
Fah je da nam muzika znači masu.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Hah, tačno plus pretačno. Ne volim scene ali ni ne zazirem od suza u javnosti međutim vidim da je ljudima teže podneti da vide suze nego nasilje recimo i to je nešto zaista prelepo.
... in the latest issue of Science, Salimpoor, now a neuroscientist at McGill University in Montreal, reports, along with several colleagues, that music triggers activity in the nucleus accumbens, the same brain structure that releases the “pleasure chemical” dopamine during sex and eating (and, on a darker note, drives addictive behavior as well). Animals get that same thrill from food and sex, but not, despite the occasional dancing cockatoo, from music.
But the nucleus accumbens is just part of the neural symphony. “Music also activates the amygdala,” says Salimpoor, “which is involved with the processing of emotion, as well as areas of the prefrontal cortex involved in abstract decisionmaking. When we’re listening to music, the most advanced areas of the brain tie in to the most ancient.
Ne čitam s razumevanjem.
Razlog zašto gotivim remixe je u ovom uradku đe glavna nit djela verve-a koji je oteo od rollingstonsa ubačena u drum and bass. Tu je - maj filing taj zvuk baš došao u izražaj.Ima ođe meni barem malo i prenaglašenoga u ubacivanju message in the bottle.Da se taj dio skloni bio bi bombonica.
Last edited by Bluemoon; 03-09-24 at 14:40.
No pasaran!
Koliko tjub zaebava nekad kad uđem s kompa piše video prajvet.
Od sad ću da postavljam samo audio verzije:
https://soundcloud.com/luudeofficial...-luude-remix-1
No pasaran!
Ovaj Waldeck je počeo ozbiljno da me privlači,imaju neke momente nostalgije a opet su inovativni.Evo da se vidi i spot jer je genijalan možda je za temu great spots ali što se podforuma muzike tiče ovo je meni jedino utočište tako da eskuza me.
...jer @cowgir| je jedna od rijetkih na forum koja trpi moje bubice.
Last edited by Bluemoon; 03-09-24 at 19:00.
No pasaran!
Neko nas posmatra, uouo, neko nas stalno gleda...
Paranoja?
Odgledah Vranu vol.2 ono sjetih se druga sa kojim je tako zamorno bilo gledati Holivud jer je prije svake scene krenuo da predviđa e sad će klasika da se desi to i to.Izgleda da je meni postalo isto sa Holivudom.Tačno sam u mislima imala aha sad se odjednom stvori ovdje ovaj,i onaj,i sad kad krene žestoko prolivanje krvi mislim farbe.
k a t a s t r o f a od filma.
Last edited by Bluemoon; 04-09-24 at 22:14.
No pasaran!
salje mi maloprije drug poruku: ne znam kako mi je promakla ova stvar...
rekoh, zao mi je sto bacih audiokazetu prije par godina u nekom napadu nenostalgicnog ludila.
veli drug - kod mene ti je, bog ce znati kad sam je uzeo...
knjigokradice i kasetokradice, najgori ljudi, kazem vam. izmedju 25 i 30 godina je kod njega. al makar se i dalje slusa.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Zvuk ćuka
Last edited by cowgir|; 06-09-24 at 11:58.
Ne čitam s razumevanjem.
There are currently 7 users browsing this thread. (1 members and 6 guests)
Bookmarks