Honor Magic7 Pro
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Radi li 5G na Pixel telefonima u CG? konkretno mtel
Ja u zadnje vrijeme (poslednje dvije godine) uzimam staklo.
Folija kvalitetna je bolja, ali treba da bude:
- Glatka da prst klizi po njoj. Većina je nekako ljepljiva.
- da ne počne da se ljušti već nakon mjesec dana već da traje pola godine+. Većina se ljušti poslije 2 mjeseca i počnu da se pojavljuju balončići veoma brzo.
- da ne mijenja boje na ekranu. Neke folije ne mogu da se gledaju kroz polarizivane naočare ili rade distorziju boja.
Staklo većinu toga rješava. Samo da je tanko i naravno da radi otisak prsta, a radi ako je staklo tanko.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Uzeh novi telefon i posle nekog vremena poce viber da baguje ,,,Kad neko posalje poruku na viber nekad poruke ne stignu odmah nego nekoliko minuta/desetak posle tog problema/tih problema nisam imao na prossli telefon s tim taj prosli telefon sam bio kupio 2017tegod da li je to normalno kod ovih novih telefona da zabaguje s vremena na vreme ili treba nesto da podesim neka posebna sihnorizacija ili sta vec i kako
Meni viber baguje barem 2 godine, nekad mi se poruka pojavi tek onda kad udjem u viber a nekad kasni.
Mislim da tu ne mozes nista uraditi i da nema nikakva dodatna podesavanja.
Na idući telefon ću to da probam
na One radi, makar meni na Pixel 7 Pro. Ali ne vidim neku poentu, više se troši baterija, iskreno, nakon nekoliko mjeseci sam ga isključio. I dalje ne kapiram šta to telefon sa 5G može, a da ne može na 4G?
probaj da isključiš optimizaciju za vajber. BTW, rekao si da si uzeo "novi telefon", a nisi rekao ključno - koji?
isti savjet: jesi probao da isključiš optimizaciju? Kod mene to završava posao, a baš juče sam probao da vratim na default, i ono, opet neke poruke kasne, a nekad i samo piše "check Viber for new messages".
(nečitko)
Nije mi toliko ni bitno jer gledam da sto manje komuniciram preko vibera, wapp mi je dosta brzi i bolji.
Nemam ti ja to na huawei![]()
Dugo držiš na ikonicu od app koju želiš da podesiš.
Onda slovo i u ćošak
Battery
I klikneš unrestricted.
Zna li ko šta znači skladište kontakata masakrira mi bateriju na s23+
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Evo i meni, sada vidim...
Ovo je počelo od zadnjeg update prije neki dan
Sto je najjače, nema rješenja...
Ništa, bez da počneš da puniš bateriju do 100%
Masakr se nastavlja...
Samo na Playstore ugasiš pristup kontaktima i napraviš da idu odvojeni kontksti na dual app.
Ali 44% zauzeća baterije za jednu stvar, nevjerovatno...
Tako je.
Ko je na januar i (možda) na februar neka ne dira ništa...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks