Zna li možda neko kako da na iGo navigaciju riješim čudan problem.
Radin navigacija i pjesma (recimo ide pjesma preko Deezer ili lokalno) i čim navacigačija nešto kaže pjesma se pauzira. I neće dalje dok ne pustim play, onda opet pause.
Napominjem da recimo Google Maps na Isti uređaj radi kako treba. Pjesma se utiša, (smani joj se zvuk na 10%), navigacija kaže šta ima i pjesma se automatski pojača...
Android je 4.1. pa sam zato osuđen na iGo.
Radije bih koristio neku drugu...
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ništa što Smart Launcher ne može da sredi
Ima li problema sa viberom ,kasne poruke,
tek kad uđem ,prikažu se.Note 8 koristim
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Mozda da prelistas zadnjih 10 strana teme viber i onda vidis da vecina ima taj problem.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Instalirao sam Telegram X na tabletu, kakve su konkretne razlike između njega i Telegrama (bez X)?
Uzgajivačnica miševa & Centar za uništavanje vozila Vesko Dakić https://youtu.be/W2Dxh_A9vyM
Hej narode... Ima li neko prijedlog za disableovanje bloatwarea na samsung telefonima bez roota? Ono sto su nekad radili adhell ili package disabler? Hvala!
Imaš native u Samsung sleep app i deep sleep app.
Sleep ne radi ništa dok je ne pokreneš i onda rždi dok je ne ugasiš.
Deep sleep samo radi dok je aktivna na ekranu, čim otvoriš nešto drugo i izađeš ona se disable automatski.
Sa ovim sam dobio preko sat vremena SOTa.
70% app mi je na deepsleep
Dobro, hvala! Uzeto k znanju...
A neka ovakva app isto? Ne bih samo app sleep/deep sleep vec i npr da mi ne izbacuje apdejte, onda neke servise... To su ove 2 app radile super.
Last edited by zubizaretta; 21-01-21 at 20:37.
Đe su te sleep i deep sleep apps?
Sent from auspuh
James Tiberius Kirk
Koristi li neko opciju Find my mobile kod samsunga ili neku slicnu aplikaciju za te stvari? Kakva su vam iskustva?
Odradi test.
Aktiviraj i ostavi telefon kući.
A onda se loguje preko neta da vidiš oće li ti ga naći.
Meni super radi.
Koja je najbolja aplikacija za praćenje vremena provedete na telefonu?
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Pa to ti je lako, ides u battery, pa onda nadjes usage i screen on time.
To je od punjenja do punjenja, mislim da on trazi ipak dnevno koliko provede.![]()
Zar nije sad Digital Wellbeing integrisan u Android pa se ne mora trazit apk?
Svaka aplikacija ce ti zavrsit posa sa playstorea (battery monitor il nesto tako, al nadji digital wellbeing na telefon) da vidis koliko provedes dnevno na telefon, prosjek nedeljni i vrijeme po aplikaciji.![]()
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Vjerov.mašim temu ali da probam:
Redmi note 8,T-mobile,kad kucam malo duži SMS,čim pređe broj karaktera za dupli SMS prebaca u MMS i kad šaljem-ne može.Zvah u T-mobile,kažu MMS "su isključili"!?Na ženin isti telefon i mrežu kad pređe taj broj karaktera nastavlja i bez problema šalje kao trostruki,četvorostruki... SMS.
Ima li nešto u podešavanja telefona ili je ipak sistemski problem do operatora?
Hvala
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Imao sam sličan problem na Huawei-u, tj default messaging aplikacija je automatski prebacala duge sms-ove na mms, a nije moglo da se podesi drugačije...
Riješio sam tako što sam skinuo app Textra (i stavio je kao default msg app), koja u podešavanjima ima opciju da ne konvertuje duge sms-ove u mms...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Meni to radi samo ako su znakovi č, ć, š...
Sent from my LIO-L29 using Tapatalk
Satelitski resiveri/Oprema
[email protected]
Biće da je ovo što piše @darko cfc,probaću bez č,ć,đ,š...
Naša slova samo povećavaju broj karaktera, ako napišeš duži sms bez naših slova, isto će ti se desiti (bar je kod mene bilo tako)...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Tako je @MeDo_JE ,š,ć...samo povećavaju broj karaktera ali mi je opet posle duplog SMS konvertovalo u MMS.
Sve riješio sa Textra i sad je extra.
Polako se vraćam na SMS kad je bitno da mi primalac vidi poruku,jer su na Viber,WA...ljudi oguglali i dostina ih ne ferma puno kad im stiže poruka sa tih platformi.
SMS polako prelazi u "urgent mode"
Textra je super, koristim je 3 godine bez ikakvih problema... Imaš i nekih opcija za customizaciju...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Bolji je Chomp.
To je ista firma kao i Textra samo Chomp ima više custom - izacije.
Što se tiče SMS uvjek ga koristim kada je nešto bitno, zato i imam preko 70.000 sms poruka u telefonu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks