Kako ga prepoznah... A odavno baš ne slušam tu vrstu muzike, evo 15 godinaali jeste najviše cool od svih.
Kako ga prepoznah... A odavno baš ne slušam tu vrstu muzike, evo 15 godinaali jeste najviše cool od svih.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ju Hua
![]()
Polinezija gospodo.
Najljepši crnac, ever.
M. Day Shalimar.
Ovaj baš ima harizmu neku..a možda je i odglumi, takvi su glumci..
Nothing travels faster than the speed of light with the possible exception of bad news, which obeys its own special laws..
No pasaran!
Glumci... Ah...
Ovaj me je oduševio jer se savršeno uklopio u onaj koncept bez trunke mačo-izma koji je meni lično odbojan.Kompletni za*ebant a pri tom obožavam britanski humor.
Samuel Barnett.
To je teško "odglumiti" definitivno.
Nothing travels faster than the speed of light with the possible exception of bad news, which obeys its own special laws..
Last edited by Bluemoon; 18-02-23 at 08:12.
No pasaran!
meni John Malkovich bio zakon nekad davno...ne znam da li ti on spada medju te macho tipove?
a Vincent Cassel?
Ovaj drugi je nedavno glumio Cezara u Asterixu i Obeliksu, baš mu je legla uloga..gubitnika koji vjeruje da je ipak pobjednik.
Ne znam..John Malkovich ima neke psiho momente, (takav mu je i pogled) nešto poput Jack Nikolsona.Ima i onu potrebu za dominacijom a to mi se nimalo ne sviđa.
Zanimljiv projekat.
Being J.M.
Last edited by Bluemoon; 21-02-23 at 05:48.
No pasaran!
Ewan McGregor mi je najjači lik u svim ulogama, a posebno u drugom dijelu trainspottinga T2 kad iznosi ulogu naratora u filozofiji čuz lajf.
U svakom slučaju savršeno nošenje sa činjenicom apsurda kao neminovnost života bez trunke patetike.
Ta scena u kafani dok izgovara svaku rečenicu za njega fajv star.I onda kaže na kraju svega..enivej.
Last edited by Bluemoon; 21-02-23 at 08:24.
No pasaran!
Zaboravile smo ovog gospodina
Iha, koliko zuba ima Juen Mekgregor!
Polinezija gospodo.
Ravageurs shave..Mads Mikkelsen..
![]()
Last edited by Bluemoon; 02-03-23 at 05:29.
No pasaran!
Sviđa mi se ovaj Feđa Štukan, tj.svidio mi se u nekim serijama, filmovima, ne znam đe sam ga spazila... Ono, faca je. I sad još više pošto odgledah neki intervju.
Dean Schneider
https://ibb.co/d7zSHjg
Uf....![]()
Last edited by aLaPaCha; 06-03-23 at 20:12.
Može biti da je u drugim ulogama sticao popularnost ali meni je u Mindhunter razbio što se tiče uloge agenta.
Jonathan Drew Groff
No pasaran!
Master svih transformacija...
U svakoj je svoj i fantastican![]()
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Pavel Durov, zanimljiva priča kako je izmislio telegram.
![]()
Last edited by Bluemoon; 10-05-23 at 20:35.
No pasaran!
Polinezija gospodo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks