iako do sada nijesam zadovoljan rezultatom (vjerujem da ce se to poraviti) veliko DA
...niste vi ni prvi ni poslednji koji nam sa ovom parolom oci mazu......prema tome idemo na referendum(ovo ce izgleda biti jedini koji cemo imat u skorije vrijeme).....da vidimo sto forumasi kazu, trebaju li nam moderatori ili ne
iako do sada nijesam zadovoljan rezultatom (vjerujem da ce se to poraviti) veliko DA
Sami Crnogorci, i niko vise, odlucice slobodno, zakonskim putem, o buducnosti Crne Gore, koja ce, uvjeren sam, biti dostojna svoje proslosti
bojim se da se vi ne pitate nista, vec samo Pingvin, koji nas je ovdje i postavio... prema tome, mozete samo uputit dramatican apel Pingvinu, koji, nadam se za dobro svih nas, nece prihvatiti, a vi izvolite glasajte... mogli ste to i javno, da vidimo dje je ko, ili vas je uhvatio junacki strah :twisted:
...samo za tebe da ne pomislis da me je strah, po tvojim dosadasnjim postovima se vidi koliko si objektivan
NE
junacki! evo, idemo mi sad polako...Originally Posted by Cikotic
![]()
Trebaju nam moderatori ali ne ovakvi![]()
Moderatori su već pokazali izvjesna poboljšanja. Polako, na tenane dok ih malo naštimamo (a i oni nas) i nadjemo zajednički jezik.
ja se iskreno nadam da ce tako biti, jer niko nema namjeru da "vaspitava" nekoga, kako ste nas docekali na pocetku...
Evo vi je sad doša ispit stani-pani: Džovnova džovna na svaki topik.Originally Posted by Sofronije
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks