Izvinjenje kolegama @the Genius i @markoni_91, član porodice neplanirano putuje u Italiju, tako da će kartica biti upotrijebljena za tu namjenu.
Hepa-Merz 26 kesica
Capecitabine (Citostakit) 90 tableta
Dobijaju se na recept, ali ipak koštaju Fond dosta novca
Podgorica
960. Uzeo bih
Sent from my iPhone using Tapatalk
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Salji kontakt u inbox za dogovor oko preuzimanja.
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
961. Kutije za jaja - 50-60 komada
Ako nekome trebaju kutije za jaja iz prodavnice (za 10 komada). Skupljao sam za prijatelja koji je držao kokoške, ali više mu nisu potrebne.
962. Poklanjam vise pari patika, cipela, sandala broj 42, ako neko zna nekoga ko nije u mogucnosti da kupi, ili radi fizicke poslove, da ima da mijenja dok se ne izderu, a nosi ovaj broj, nek mi javi ime i adresu, voljan sam da to i isporucim na lice mjesta.
Last edited by aleksa007; 25-08-23 at 09:21.
963. Poklanjam par starih mixera i fenova, neispitano stanje.
964
Fuji kamera prosule se baterije oksidirala.bila ispravna.kome treba za djelove ili je moze osposobiti moze je preuzeti u pg
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Preuzeo 964.
Tenk ju…
Last edited by Nik2325; 04-09-23 at 17:51.
945. uzeo bih.Sin mi kupio baš taj telefon prije neki dan.Dobio i neku grdnu masku uz njega.Ako treba nekom ko baš nema masku-prepuštam,ako ne, moja je,što bi reka @Bugi za Veku
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
965. Poluispravan monitor Lenovo LT2223pwC
Monitor radi, ali daje sliku kao da ima problem sa flet kablom. Mozda je nekom interesantan da se zanima.
965.Ako nikome ne treba ,ja bih ga uzeo da se igramja cu ga rasturiti ,ako nekome vise treba neka se javi .
Послато са 2203129G помоћу Тапатока
zelim da poklonim ali kako da postujem novi Thread
Nema novog 'thread'-a za poklanjanje, samo se nadovezes na ovu temu (sledeci broj je 966.) i napises sto poklanja i lokaciju.
Objasnjenje je u prvom post-u, kao i obicno --- https://forum.cdm.me/showthread.php?65086-Poklanjamo-stvari-koje-nam-ne-trebaju&p=1774962#post1774962
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
965. Preuzeto ,hvala @Freeman
Послато са 2203129G помоћу Тапатока
966 poklanjam tastaturu i mis Genius bezicne ispravne Podgorica
967 Poklanjam smart narukvicu-sat ispravna u full pakovanju Podgorica
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks