896 preuzeo
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
897. Poklanjam Bosch Maxx 5, mašinu za pranje i sušenje veša. Stara je 10-ak godina, stanari su mi prijavili da radi ok samo da je baš bučna. Ubacio sam im novu tako da je ova sada spremna za preuzimanje ako kome valja.
Nalazi se u Podgorici, Masline (Ibričevina) kod pokojne Vladimir Nazor škole![]()
I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.
897. ako Pozitiva odustane uzeo bih ja
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
897. Preuzeo kolega Pozitiva
I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.
898. Poklanjam Joy Delimano To Go blender, korišćen za jedno dijete, dijete poraslo i više ne treba. Potpuno ispravan i nije se mnogo namučio
Jedini uslov je da aparat ode nekome sa malom bebom ko je sa foruma, stvarno ne bi bilo u redu da se preprodaje ili da ga uzme neko da mu stoji.
U PG sam.
![]()
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
898. uzimam,ako se broji sestrić![]()
Broji vala, šaljem broj u inbox![]()
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
899. 36 igrica za PlayStation 1. - POKLONJENO
Izbacujem stare stvari iz kuce i naidjoh na kutiju CD-ova - u pitanju je 36 igrica za PlayStation 1 - sport, strategije, trke...
Ukoliko je neko zainteresovan uopste, drzacu par dana, ako ne, ide na reciklazu plastike.
Molim pisite na viber 069432557.
Pozdrav
Last edited by vukpejzaz; 21-03-23 at 23:59. Reason: A
899. ako se ne javi niko drugi, uzeo bi ja s' obzirom da jos uvijek imam originalni PS1 koji sljaka (ne tako davno sam ga probao) pa da dodam te igrice..
A onda ce mozda jednog dana bit' isto (ali prosireno) poklanjanje sa moje strane..
Cisto da ne ide u smece, makar za sad![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
900. Procesor Pentium G2020T, ako ikome treba.
901
Heferol 350mg exp 2026
7kutija i folacin 5mg exp 12.2024.7kutija ,za one kojima treba da poprave krvnu sliku gvozdje hemoglobin
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Last edited by aleksa111111; 21-02-23 at 18:36.
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
902. Poklanjam RINGKE zastitnu masku za Xiaomi Mi 9T (Pro) / Redmi K20 Pro. CAMO edition. Bukvalno nova.
Uz nju poklanjam i 'CAFELE' silikonsku, sa Ali-ja.
Jedini uslov je da kupac ima taj telefon, da ne vidim istu masku na oglasima sjutradan.
Do Not Disturb.
903.
sony xe220 cd player, oću da ga maknem, nisam ga palio par godina a zadnji put nije čitao sve, nekad oće nekad neće
može valjat nekome za djelove
podgorica
poruke i kontakt u pm
this is pointless
903 uzeo bih,ako nije rezervisan
903. BOxO je prvi
realizovano
Last edited by primarius; 02-03-23 at 07:20.
this is pointless
904. Dušek za krevet, dimenzije 160x200. Lokacija: Podgorica, Zabjelo.
Last edited by Tyler^Durden; 05-03-23 at 18:41.
905.Poklanjam vise Panasonic faxova, pa moze da se javi vise zainteresovanih.
906.Dodajem i BBM resivere koji su dobri za pravljenje satelitskih tv, vise komada i modela, pa moze takodje da se javi vise osoba. Uz njih dajem i one tzv.oči za satelitsku antenu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by aleksa007; 21-03-23 at 16:40.
907.
upload images
U pitanju je folna kisjelina za malu djecu koja imaju nizak hemoglobin. Doktori odje daju folacin koji izaziva grceve itd. Iz Njemacke nabavljeno,posle jedne ture malom se hemoglobin sredio. Rok jun mjesec.
908. Poklanjam ovu bluetooth tastaturu, korištena možda jednom, ali je malo prašnjava jer je stojala dugo na policu:
![]()
Cogito ergo šmr
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks