967 uzeo bih
968 poklanjam nitro temeljnu sivu farbu 2 kantice ne nacete Podgorica
967 uzeo bih
Ako kolega odustane slucajno, uzeo bih 966 za sestricica.
978.
Cisto da pitam, mozda nekome moze valjat. Vise kablova: scart to scart, scart to zrnsko cicnh i slocne kombinacije.
Nemam.
979. Original Samsung Gear VR Handle Games Bluetooth Controller.
Kompatibilan je samo sa nekim samsung telefonima i vr uredjajima.
![]()
980. crne slim dvd kutije
oko 40 komada
Poklanjam color printer- kopir Konica Minolta Bizhub C352. Ispravan, toneri potrošeni, valjci potrošeni ali mogu još da štampaju. Preuzimanje u Tivtu. 067 630 985- viber.
![]()
- Da se predstavim: Lajoš Vinetu!
Rezervisi mi molim te do sjutra.
980. bacio
981 - pizza grill
odlozen je ispravan i stoji u ostavi ~10 godina - znaci ocekujte dobro ribanje da ce morati da pane
982 Pilsan traktor na baterije
Stanje - bez ostecenja i prasnjav
Baterije bez (nema kod uvoznika da se kupi)
Punjaca vjerovatno bez
983 Isto kao 982 pilsen traktor na baterije, isto prasnjav + je ostecen dio dje se ubaca kljuc (sad stoji "zaglavljen" prekidac, ali moze i da mu se ili skine opruga ili obrne polaritet da je uvijek ukljucen kad je baterija prikovacana)
Isto bez baterije
Isto vjerovatno bez punajca
disclaimer - bilo je slicnih baterija u quantum, ali ih prosle godine nije bilo kad sam trazio i kako su djeca to sad prerasla, meni se ne kutara oko toga
Gledao sam da ih ljudi prevezuju na baterije od el alata , akumulatore itd, ja viska akumulator nijesam imao, a baterije od busilica su mi preskupe da se sa njima igram ako je previse isprazne pa crkne
P.S. Posebno pravilo - ako neko ima blizance moze da dobije 982 i 983 skupa :P
Odje pisite rezervacije radi pravila ako ima zainteresovanih, a mozete u pp ili na 69010051 da se dogovorimo oko preuzimanja
981 bih uzeo.
Послато са 2203129G помоћу Тапатока
982 bih uzeo.
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
984
POKLANJAMKOMPLET KNJIGE OD 1 DO 4 god - ZA
ENGLESKI JEZIK I KNJŽEVNOST
UNIVERZITET METIDERAN
067079100
Lično preuzimanje u PG
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks