Bio je daleko najbolji autpuh servis u Tivat, n apočetku one uzbrdice ka školi. Sad je ti neka zgrada ja mislim, raspitaj se jesu li se dje preselili.
Nadam se da si završio onu kartu za cataru za 3eur.
Imas Misa na pocetak Njivickog puta,onda imas onog Kumana na Pode preko puta kamenoresca.
Javljam ti u toku dan broj od Misa.A evo ti lokacija za ovog lika na Pode
https://www.google.com/maps/@42.4642...spb-BwRXsQ!2e0
I na ovoj raskresnici odes desno jos 50m
Last edited by Randy Orton; 12-10-23 at 09:24.
Miso Spirto 067 850 830
Je li to onaj Šiprto što je vozio u Autosaobraćaj, vozio nas u školu![]()
Ne bih ti to znao![]()
Ima li ko da preporuci krstenog automehanicara u Novom?
Ima jedan momak u Sutorini,prva liga i on i brat no ne znam koliko ima znanja
Sutorina mi je sirok pojam.
Neko je digao privremeni objekat za autoservis naspram motela Elena, a poslije DAJMIja; i nikad ne vidim da neko nesto radi tamo - a prodjem sigurno jednom ako ne dvaput dnevno.
Danijel Droca tamo u brdo , skrene se kod motela Pavlovica (mislim) u brdo - nije mi ulio nikakvo povjerenje jer dugo traje dogovaranje kad se sto uradi, i ako se zamoli sto kvalitetniji dio da se nadje - opet je ugradio najjeftiniji dio koji tek ne uliva povjerenje
Onda kod Traktira, rekao bih da ce sve zavrsiti za starije i jednostavnija vozila (Djuraskovic, Djuranovic - na zalost ne mogu se sjetiti prezimena)
Ima ovaj Skodin servis - kazes Dobar dan, vec dobijes dovidjenja....
Sta jos ima u Sutorini ?
I ja trazim automehanicara ali mehanicara ne kvazi mehanicara. Ruzno sto tako kazem, medjutim.... Sve je stvar iskustva...
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Nista ni od ovog momka iz Sutorine,reko da ce mi javit kad da dodjem i iskuliro me.Da mi drug broj od nekog covjeka iz Trebinja,kaze ekstra majstor,posten.A on nece da mi uzme auto jer sam ja kupio dijelove,kaze ne moze mi dat garanciju.Mislim se,fukaro jedna ne mozes se ugradit jos jedno 100e
Ima jos jedan servis tamo kad se prodje skola pa produzis jos jedno 300m
Last edited by Randy Orton; 24-11-23 at 11:42.
Vesko? Mada ces prije stic na magnetnu u KBC no kod njega. Djurovic preko puta dajmi?
\\OFL•GIC
Ni jedan ni drugi.Vesko je posebna prica
Ja sam zadnji put radila auto kod Dejana - servis Ford, za sada sam zadovoljna a vi kako ocete.. Vesko nije htio da mi digne lamu na klocne da vidi da je rasklimatan dolje i da usarafi jednu sajlu pa sam posle Kotora u sred 1. maja ostala bez mjenjaca.. srecom pa je pukla na pocetku i auto servis Podi mi ga je osposobio da ga vozim i dan danas...
11 godina star PC je rahmetli.. Huswel I3 nastavlja posao
www.magicprodesign.weebly.com
Ja i ekipa godinama popravljamo kod Omera u Bijelu, iznad Dječijeg doma u brdo.
Brz i najpošteniji majstor kojega sam imao prilike upoznati. Mogu tvoji dijelovi, mogu i "njegovi", mogu tačno oni dijelovi koje tražiš (brend po želji). Dođe i pokupi auto od tebe doma, odradi posao, dovede ti ga nazad doma, da ti stare dijelove na uvid.
Lokacija i radiona mu nisu neka sreća i nije ništa moderno, za ove jednostavnije zahvate je sasvim dovoljno. Neko bi rekao da je više monter nego mehaničar, ali umije da pronađe kvar i zamjeni problematični dio. Ne radi reparacije i tome slično on lično, nego skine dio i šalje kod drugih.
Dalje, u Bijelu imate još Preda Perovića, iznad saomouslužne praone. Stara škola, majstorska porodica. Radi masu toga, najbolji je za benzince. Vrlo pedantan.
Onda ima i Bosch servis Milaković, za sve glavne probleme za dizelima - reparacija, ugradnja, dijagnostika i prodaja dizni, pumpi i ostalih dijelova CR sistema.
Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
Those about to rock, we salute you!
Je li Predo sin Ljuba Perovića?
Kod Milakovića je vodio mi kolega iz PG za dizne, baš je zadovoljan.
Ista je radiona u pitanju, i sad ko je ko, oca mi ony te znamjedni govore da idu kod Preda, drugo kod Ljuba, a u suštini ista je adresa. Ljubo je ja msm onaj od 45-50 godina
Milakoviću inače i neki ovlašteni servisi šalju stvari na popravku. Mnogo dobro rade.
Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
Last edited by guvarana; Yesterday at 11:53.
Those about to rock, we salute you!
Toliko godina ja imam hahahah, Ljubo je prilicno stariji. Znam da vrijeme leti
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Nego, koji turist internet provajder je najpovoljniji u Igalu? Trenutno ne postoji fiksna linija, odjavljena je.
Zna li neko mozda broj Setencica sa Sisteta ? On je fiziotarapuet ako dobro skapirah.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks