Sent from my iPhone using Tapatalk
Opet neki jad u HN, kolona je cini mi se do Debelog Brijega pa do kraja grada.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Vala biće tako sve do kraja avgusta.
Those about to rock, we salute you!
Oće li bit restrikcija vode u Septembru? Znali se koliko dana i kada počinju?
Bilo na tvhn...
----
Он очекује да ће тако и остати током августа, а у септембру су најављени радови на чишћењу хидротунела Требиње – Плат:
– У септембру очекујемо рестрикције, због затварања дотока воде са Плата.
---
https://rthn.co.me/izvoriste-opacica...-bez-problema/
E jbg, moj dio grada je na regionalnom vodovodu, tako da...
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Zgrade Prvoborca na Toploj, viši spratovi, pritisak vode ni da se umiješ...
Gdje otići na kupanje i izbjeći gužve? Njivice , plaža hotela Iberostar, valja li otići do tamo barkom? Ili do Rosa nekom barkom?
Bilo koja divlja plaža na Lušticu, samo ti za to treba dobra organizacija i želja da se provode čitav dan na plaži.
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Na Rose više prići ne možeš, uništili su ih. I Žanjice su krcate ali smo se mi kupali ja otvorenom iza Arze. Koja ljepota.
Što se ovo dešava na magistralu prema Kumboru? Svaki dan gužva a samo HN tablice. Cekacse na semaforu, cekacse kod bus stanice, pa ispred kružnog u Meljine, pa posle kruznog sve mili do pred Kumbor. Okle ovolika guzva?
Može li se na Njivice uć i parkirat kod hotela Iberostar? Ima li neka plaža na početku Njivica?
Ovako sam ja prošao:
Pretsezona(jun),ulazim oko 15h na poluprazni parking tog hotela,iskače sekjuriti,veli,samo za goste hotela.Reko,platiću,ionako je poluprazan parking.Ne može.Ok,ja se vratim i nekako se parkirah na onu usku ulicu(polupodignut na trotoar).Sa familijom opet ulazim i krenuo dolje prema plaži,opet isti lik:morate platit ležaljke i suncobran na recepciji hotela(čini mi se 25€ a ima od tad i dvije godine).Reko,mi ćemo da popijemo piće a đeca da se okupaju,sat-dva najviše,ne treba nam suncobran.Ne može,te mi nalevo krug.Spuštismo se dolje pored nekih kuća,na neke ponte,ali mrčeno bješe,plitko.
Neko će ti reć đe ima bolje.
Od tad đeci,đe god se okupamo n aCG obalu,kažem:"Pamtite,oca vi .ebem,jer pitanje je do kad će se i ovo malomšto je ostalo za raju rasprodat"
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Kako, gdje je to, kako do tamo? Moze li google maps lokacija?
Ne razumijem se u pravno-imovinske odnose.Nisam se čudio,možda malo jer poslovnu politiku sprovodi sekjuriti.Nadam se da jedan i pliva pored bova i vjerovatno kontroliše da ko ne dođe s mora plivajući i sjedne u plažni bar i popije piće.Bio je jun,niđe nikog na parking hotela,vjerov ni dolje,a došli oko 15-16h i mislil ostat sat-dva.
Pa da okončamo ovo:može li se izać iz hotela kad ti se ćefne ili ne?
Za ulazak znam iz ličnog iskustva.Mada,vjerovatno ti je bila greška/nepažnja u kucanju,jer sarcasm očigledno nije
Prosto im bilo sve.
Inače meni je kad se pominju paradoksi najveći zločin što su od Mamule napravili hotel.
https://www.mamulaisland.com/en/
Od logora napraviti hotel to samo može ološ nad ološima.A i ovima što tu dođu proste bile sve pare na svijet.
No pasaran!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks