Smrđelo je kroz meljine od kolektora min 2 god. Evo ne smrdi više, pretekli smo, nismo pocrkali. Ne sumnjam da se isto dešava u Bijelu, Baošiće, ali jeste li vi što živite tamo skupili potpise, napravili neku peticiju da se to riješi nekako? A ta "kanalizacija" u more, mora da je postavljena prošle godine, nije je bilo prije 20-30 godina, no sad smeta, a nije ranije bilo toga jel da?
Što se tiče posla , i putovanja, godinama sam išao u Bd na posao, pa kasnije u Tv....Sve javnim prevozom...nikad nisam zakasnio na posao, pored svih gužvi.Samo kreneš na vrijeme. Ko nam pravi gužve najviše? Albanci što koriste naš grad i državu kao tranzit + kao kontejner, jesmo li se žalili kome , jesmo li pisali peticiju kakvu, jesmo li kad blokirali put kao vid protesta? Nismo, kukamo po forumima i kafićima.....
Ne klimam ja glavom, svjestan sam problema našeg grada, ali poenta je da svi "protestuju" po kafićima, forumima, ćakulama , ali niko ništa ne preduzima.
A i kad se nešto uradi u našoj opštini, odma ide komentar, "rade pred izbore" , ili nekome ne odgovara neka politička partija pa onda blati i partiju i rabotu.....
Kako glasi stara poslovica "čovjek za svaki problem nađe rešenje, a žena za svako rešenje nađe problem"

Bookmarks