Iz naseg dosadasnjeg iskustva... ako si ti sam dosao do tog sajta... SCAM je. Tacka. :razz:
http://scamadviser.com
A imas ovdje jos nekih... https://www.scamdesk.com/scam-adviser-websites/
Kako ide onaj link da provjerim sajt je li scam?
Iz naseg dosadasnjeg iskustva... ako si ti sam dosao do tog sajta... SCAM je. Tacka. :razz:
http://scamadviser.com
A imas ovdje jos nekih... https://www.scamdesk.com/scam-adviser-websites/
Ya no estoy aquí.
Vise ce trebati ovim nasima da donesu posiljku nego sto je putovala iz singapura.
Poslano sa mog Redmi Note 5 koristeći Tapatalk
Jel bi znao neko kolko bi me kostalo
1 paket 119eura patike i shipping 15e
2 paket 140e patike i 15e shipping
Koliko cu platiti carinu, u paketu je racun i sve?
Imas u prvom postu objasnjeno sta i kako se racuna.
Ukratko:
1. ukupna cijena je ispod 150 eura - placas 21% PDV na fakturu, iznos zavisi da li ti je faktura na 119 eura ili na 119+15 eura, pa sracunaj koliki ti je porez na te dvije cifre. Naravno, plus troskovi dostave ovdje, zavisno ko ti donosi robu, otprilike do 5 eura.
2. ako ti je na fakturi samo tih 140 eura, placas 21% PDV, plus do 5 eura dostave. Ako je na fakturi takodje i tih 15 eura, tj. ukupna vrijednost fakture prelazi preko 150 eura, onda placas 5% carine na iznos, pa 21% PDV na taj ukupni iznos, pa na sve to dodaj i spediterske troskove koji se krecu od 20 do 70+ eura, zavisno kojeg speditera imas ili angazujes.
p.s. treca opcija je da ti sve ovo dolazi preko nase poste, da nemas racune sa spoljne strane vec samo unutar paketa i da oni to tako puste - i da onda platis samo 1 euro dostave onom kuriru iz Expres poste.
dolazi preko nase poste racun ima unutra i vjerovatno sa spoljne strane tako da za paket 2 ne planiram da davam pare tolike a 1 cu uzeti
nije preko dhl i tako tih nego stize na postu, pa sad kako to ide ?
Satelitski resiveri/Oprema
[email protected]
Cekaj postara, donijece ti ili pakete ili obavjestenje da moras da odes do njih da platis dazbine.
Kao sto prethodno rekoh, ovo mi je najgori period kupovine bio, ikad.
Samo neki 'refund'-ovi i mnogo jos uvijek otvorenih slucajeva a bice ih jos kako stvari stoje...
Sto se DX-a tice (DealExtreme), savjetujem svima da se drze sto dalje od njih, izgledaju kao potpun SCAM.
Pare su mi vracene nakon sto sam urgirao na PayPal-u ali se ne bih tu zaustavljao. Dacu sve od sebe da se PayPal ukloni sa njihovog sajta. Ako je jos neko imao problema neka mi se javi, trebace mi dokaza i drugih ljudi da zavrsim(o) sa ovim prevarantima.
Ya no estoy aquí.
Narucio sam nesto do 50e sa sports directa i sad evo 2 dana cekam da shipaju, proccessing je 2 dana uzeo sam preko gift kartice
Pa ako neko zna zasto je to ko ima iskustva neka mi javi.
I da li neko ima iskustva sa bitcoinom? Posto sam sve do sada platio sa njim
https://www.ebay.com/itm/VW-NEW-BEET...-/273423897962
Moze li ovo kako stic do Cg?
U subotu narucio sa spordirecta, jutros isporuceno u PG
A to bi odlicno bilo...
Ja cekam jednu posiljku da se posalje vec preko 20 dana... Vec unaprijed znam da nece ni bit' poslata ali eto, dok ne istekne krajnji rok (koji produzih vise nego sto sam planirao) necu bit' siguran pa ne mogu da narucim isto od drugog prodavca da mi ne bi duplo stiglo...
A DX cu da ugasim, ako PP bude imao imalo obzira.
Ya no estoy aquí.
- Sto se desava sa ovom posiljkom? :beguiled:
- 2019-02-27 09:27:00 MONTENEGROThe item is at the Europe Distribution Center
- 2019-02-19 14:22:56 HONG KONG(CHINA)Shipment loaded at 【Hong Kong Tsing Yi Distribution Center】, prepare to send to next station
- 2019-02-19 13:00:32 HONG KONG(CHINA)Shipment arrive at 【Hong Kong Tsing Yi Distribution Center】
- 2019-02-19 09:22:00 MONTENEGROThe item is ready for shipment
- 2019-02-19 09:22:00 MONTENEGROShipment arrive at 【Cross-border service point in Podgorica】
- 2019-02-19 09:21:00 MONTENEGROThe item is pre-advised
- 2019-02-19 06:11:17 CHINAShipment loaded at 【深圳国际小包操作中心】, prepare to send to 【Hong Kong Tsing Yi Distribution Center】
- 2019-02-19 04:23:47 CHINAThe item has been departure the transport center of SF.
- 2019-02-19 03:45:57 CHINAShipment arrive at 【深圳国际小包操作中心】
- 2019-02-19 02:00:25 CHINAShipment loaded at 【广州国际小包操作中心】, prepare to send to next station
- 2019-02-18 22:20:54 CHINAThe item has been arrival the transport center of SF.
- 2019-02-18 02:06:36 CHINAShipment arrive at 【广州国际小包操作中心】
- 2019-02-18 01:05:00 CHINAShipment loaded at 【Guangzhou Xintang Distribution Center】, prepare to send to 【广州国际小包操作中心】
- 2019-02-17 20:33:20 CHINAShipment arrive at 【Guangzhou Xintang Distribution Center】
- 2019-02-17 19:47:08 CHINAShipment loaded at 【Guangzhou Fortune Service Point】, prepare to send to 【Guangzhou Xintang Distribution Center】
- 2019-02-17 16:57:10 CHINAS.F. Express has *****d up the shipment
- 2019-02-12 11:31:43 CHINAElectronic information has been received
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Zelim da pohvalim sportsdirect za samo 24h porudzbina je stigla od UK do PG, slali su preko DHL
Donose li ovi iz Fedexa na kucnu adresu? Od 18og je kod njih paket.
Iz Amerike su greskom poslali za Makao (strucnjaci) i onda da ne bih cekao previše, drugi put posalju Fedexom :/. Ocu li morat placat sta dodatno?
I am so post-rock I shit sad birds.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks