Nisu baterije, u pitanju je neki sitniji dio za auto.
Kako im se plaća ta njihova usluga, to nisam uspio da provalim? Kad stigne pošiljka ili uplatim ranije otprilike iznos? Vidim da nude neku pretplatu od 15e za godinu dana...
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Kad stigne pošiljka dobićeš email i onda na sajtu odradiš onih par koraka - izabereš vrstu pošte, opišeš šta je u pošiljci, atačuješ račun i plaćaš PayPal-om.
Ovih 15 je pretplata za uslugu konsolidacije pošiljki.
Usluga konsolidacije je opciona, nijesi u obavezi da je koristiš, odnosno ne moraš da plaćaš tih 15 eura.
Hvala momci.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Temu poceo da salje i u Bosnu, a kod nas jos ne.
Sa preko 50 post-ova, smatrao sam da Lego sa Ali-ja zasluzuje svoju temu --- https://forum.cdm.me/showthread.php?...rom-AliExpress
--------------------------
Do Not Disturb.
Stigao mi paket sa Iherba, za oko 100e mi naplatio DHL 36e.
dhl usa ili dhl nas?
nothing comes from violence and nothing ever could
Poslije Tajvanske poste (prvi put na repertoaru), posljednja posiljka mi (po prvi put) ide preko Slovacke poste.. AliExpress. Izabrana standardna opcija - AliExpress standard shipping.
Da vidimo i to cudo...
Do Not Disturb.
Pricas za TW ili SK postu?
Meni je SK tek registrovana (izgleda mi da ce potrajat' dostava) dok TW jos malo istice puna 2 mjeseca tako da je i ona "sjajna".
Najgore je sto je i za jednu i za drugu bio "AliExpress Standard Shipping" te nisam mogao znat' da ide bilo preko TW ili preko SK inace bi ih izbjegavao u sirokom luku.
Navodno je u CG stiglo jos 16-og avgusta iako je to najvjerovanije laz. A ovdje sam i ja prvi put vidio ovo 'Estimated delivery by' koji je mjesec ipo nakon tog navodnog dolaska u CG iako nisam provjeravao da li se taj datum mijenjao u medjuvremenu a imam neki osjecaj da njega produzuju svako malo.
Na tracking-u CG Poste nema jos uvijek nista i imam neki osjecaj da od ove posiljke nece bit' nista. Ako ne stigne iduce sedmice a ovaj datum ocekivane dostave se pomjeri onda ce mi sve bit' jasno.
Sitnica je u pitanju ali mi bas treba i bas ce bit' njesra ako sam cekao 2 mjeseca ni zbog cega.
Last edited by Fidel Castro; 22-09-24 at 09:34.
Do Not Disturb.
@Fidel Castro pričam za SK. Devetog septembra sam ovo poručio tako da ako stigne sledeće nedelje to je u rangu sa Singapore postom.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Postar za moj reon dao otkaz,ovi ostali greota ne mogu ni svoje da zavrse a ne tudje da pokrivaju. Lezala 2 dana posiljka,ja slucajno na net da vidim dje je i vidim lezi u Bar.
Rekoh koja muka,eto ga postar u 17-18h navece,veli ne zamjeri od 8h sam na noge kaze. Dok ne nadjemo drugog,kasnice ti sve.
Jedno pitanje, pošto Shein ne šalje za CG, a šalje za Srbiju, kakva su pravila u Srbiji. Do koliko para se može nešto poručiti bez dodatnih troškova
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Temu ne salje,a shein salje...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Pišem ti privatno ako možeš odgovori
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Evo detaljnije kako je to rijeseno u Srbiji
https://n1info.rs/biznis/ako-kupujet...na-a-kada-pdv/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Ova SK posiljka tek stigla u Rumuniju iako Ali daje informaciju da je prosla carinu sto god to znacilo (najvjerovatnije nista)...
Do Not Disturb.
Brzo će ti to ovamo.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks