Posta Srbije je u strajku, pa moze biti da neke posilje kasne. Ako idu preko njih.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Meni od 11. u izmjenicnu, ne mrda. Prvi put da mi se ovo desi.
Definitivno je opet nedje pocelo da koci.
--------------------------
Do Not Disturb.
Je li koristio neko alipay koa sredstvo placanja?
Ne mrda ni moja.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kakva je procedura prilikom kupovine (uvoza) alkohola?
Mislio sam da sa jednog sajta narucim one male flase sa uzorcima nekih single malt viskija koje je ovdje nemoguce naci, pa me interesuje oce li carina praviti problem oko toga.
Hvala unaprijed.
p.s. Nesto poput ovoga.
![]()
Alkohol ne moze.
Da li naručivanje noževa i dalje prolazi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
@Majx poslato na pm.
Zvao korisnicki servis poste,ljubazno djevojka bi,rece koliko kosta da nije na carinu. Rece to bi moralo da se posalje odavno. Rece mi da posaljem e mail, obavezno i da proslijedi kolegama.
Posao e mail,posle 5 min odgovarili koja je vrijednost posiljke,ja rekoh nepunih 2 e.
Nista posle toga nisu slali. Evo da vidim oce li ga konacno poslati u ponedeljak
Sent from my 22101316G using Tapatalk
Ne bih da ti ubijam volu ali obicno ti pozivi nicemu ne sluze jer sve sto moze da te pita je za vrijednost i ako kazes da je ispod 75e da ti kaze da ne bi trebalo da je na carini i da bi trebalo da se vec posalje do tebe. Ne znam ni koliko oni imaju 'ovlascenja' da ista i urade, sve i da oce. A obicno nece jer nemaju volje da se sa takvim stvarima pracakaju.
Problem je sto je nedje zaglavilo i to izgleda kod nas. Ja bi shvatio da je u BG zbog strajka ali navodno su i tvoja i moja posiljka vec u PG ali je mozda previse posiljki stiglo pa ne stizu da ih obrade ili je neki drugi problem u pitanju ali dok se to ne odcepi nece stizat' nijedna od tih. Vjerujem da je realno tek pocetkom iduce nedelje.. Meni ovo moje nije nista hitno, bas me briga kad ce stic' a ti posalji i meni koji ti kabl treba, da otvorim svoj "sanduk"![]()
Do Not Disturb.
Prije stigne iz Kine do Podgorice nego od Podgorice do Plava, ovo je show
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Neka, bitno je da su štrajkovali. To što se ništa promijenilo nije, nema veze.
Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
Those about to rock, we salute you!
Ni moja ne mrda, i dalje u izmjenicnu... evo vec 10 dana.
Kakav raspad sistema.
Do Not Disturb.
Jos traze povecanje plate, piii
Sent from my iPad using Tapatalk
Pola foruma ima nesto u tom dzaku
Sent from my S22+ using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks