I moja zapekla 21.
Moja na 4. JANUAR, pise da je u CG postu, a ta mi posiljka najvaznija..
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Vjeruj mi da je ta situacija u mnogim zemljama evropske unije. Poslao sam nešto za Italiju stoji kod njih na carinu od 22. Januara bez naznake da će da krene. Grci ispod nedelju dana ne puštaju sa carine. Španci su znali po 15 dana da drže ali su se ubrzali u poslednje vrijeme. Pošaljem paket za Dansku stigne tamo za četiri dana i onda 10 dana stoji na carini. Sa druge strane Englezi i Njemci isti ili sledeći dan puštaju sve.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
https://ibb.co/WNv0FyC8 da mi je znat sto ovi strucnjaci![]()
+1 na 21 što je zapekao. No termos čaja, vreću za spavanje, plinski rešo pa da tako odemo i da se u carinarnicu raskomotimo dok nam zahtjeve ne ispune i vreću iz BG ne otpakuju i ocarine.
γνῶθι σαὐτόν
Jel neko kupovao na instagram profil _starroom_. Ako jeste kakva su vam iskustva i šta mislite da li su originali, konkretno me zanimaju New balance patike model 9060
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Otčepila kesa od 24.01..stiglo danas sve
Ovo od 21. ili je pod nekakvom kletvom ili su ga izgubili
Ako poručim paket DHL Expressom, ukupno izađe oko 90€, platim DHLu oko 10€ i plus PDV 21%. Ima li još nekih skrivenih troškova po ovome novom?
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Ja ih kontaktirah, napisali su mi bice neki mail sto imaju u sablonu, dugacki.
E kakav smijesni mail, vidi se da je neki PR iz demokrata pisao jer odma se pokrivaju da nidje u svijet ne garantuju rokove dostove
Podgorica Podgoricanima!
Ne garantuju, ma nidje paketi ne leze na jedno mjesto ka kod nas. Iz Kine stigne za 10 dana, a onda u lokalu jos mjesec, dok im postari sjede po kafanama, a kancelarijski radnici ni ne dolaze na posao.
Stigla dva paketa sa Ali-ja, poštar uzeo 3.70€.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Što se tiče pošiljki od 21. januara, meni je makar stigla ta koja mi je bila bitna, ali to je već išlo na špediciju, druga procedura.
Za drugi, "obični" paket mi je rečeno da se strpim s ostalima.
Postu treba bojkotovat :/
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Urucena jutros posiljka sa Aliexpresa. Postar donio.
![]()
Otcepilo, od 4.Januara prebaci na 6.Februar "Under delivery (at the courier/postman )"
Bjese li ESCS da ide preko Poste CG, ili preko kurira?
Ntc uredno donio paket sa Ali-ja, naplatio čak i manipulativne troškove
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
i meni stoji 21. januar, mogu da zamislim kakav je kretenluk u pitanju
She is only here to annoy herself!
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks