Skines Stremio i počineš...
Poslato sa HBN-LX9 pomoću Tapatoka
Osim cijene, svaka zemlja ima pomalo drugačiji izbor filmova/serija, kao i skoro sve sve ostale streaming platforme, i to zavisi od toga gdje si uzeo Prime i odakle gledaš čini mi se. U PG mogu da gledam Stargate SG-1. Iz BG ne mogu osim ako ne platim. I tako dalje.
Isto obrati pažnju, da ako uzmeš Prime preko recimo amazon.de, da ćeš na nekim filmovima/serijama imati samo DE titlove i opise.
Svakako probaj, mislim da svuda nude probni period od 30 dana.
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Skines Stremio i počineš...
Nisam siguran da toliko popularna app stvarno zavrsava posao?
Kodi, Ott i jos po nesto, uvijek neka natega, cimanje, seckanje.
Stremio nisam koristio, ali sto popularnije, to kilavije.
I sto kupujem 65 inca, 4k, HDR, dolbi vizn, ako nista od toga ne koristim?
Ovako 7-8e za totalni gust, pa ako budu postale velike, smanji se potrosnja za slatkise.
Pa ako bas zapne, skidanje stotina i stotina filmova sa neta prije nego ugase internet
Nego, odavno ne skidam sa torenata...
Ima li filmova/serija za skinuti u 4K i HDR, DV?
Princip STREMIO ti je upravo kao da skidas sa torrent-a, samo genijalno izveden da direktno gledas ono sto drugi vec imaju.
Nema apsolutno nikakvih problema ni sjeckanja ni ne znam cega. Nikakvih reklama, nikad.
Ja sam ukinuo NETFLIX pretplatu i druge neke servise/aplikacija od kad sam STREMIO pronasao i pocinuo sam. Mozes prakticno sve da nadjes (sve sto postoji na torrent-ima, jelte), sam biras koji ces kvalitet, vidis koliko seed-era ima, imas razno-razne liste, sugestija i svasta nesto. Nesto najbolje sto je izmisljeno kad je u pitanju gledanje sadrzaja i bukvalno zamijenjuje sve servise zajedno (koji pojedinacno kostaju po 15-20 eura ili vise) potpuno besplatno.
Necu dalje nastavljat' jer definitivno nije tema a pominjali smo STREMIO na drugim temama pa mozes tamo da nastavis ako te sto zanima ili imas pitanja...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Zasto na track&trace pise Neuspio pokušaj uručenja pošiljke na jucerasnji datum a niko nije zvonio na vrata niti me kontaktirao?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Povezes Stremio sa Alldebrid servisom ili Realdebrid pretplata 3 mjeseca oko 10€ pustam 4k DV i po 30gb nista ne sjecka nego ide glatko bez problema + si anoniman na toreentu ne treba ti ni VPN.
Delivered
Your package has been delivered.
Feb 28, 11:03 (GMT+1)
Your package has been marked "Delivered". If you haven't received it, please click How can I help you find your package? Or contact the carrier for more information.
contact carrier
We're preparing your package for delivery.
Feb 27, 19:43 (GMT+1)
Your package has arrived at the local delivery center and will be on its way to you soon.
Feb 27, 08:00 (GMT+1)
Your package arrived at local Facility.
Feb 26, 12:03 (GMT+1)
Package arrived at transit country/region.
Feb 25, 05:31 (GMT+1)
Your package arrived at local airport
Feb 25, 00:04 (GMT+1)
Package leaving origin country/region.
Feb 24, 06:56 (GMT+1)
Awaiting flight
Feb 23, 10:39 (GMT+1)
Your package arrived at airport. Awaiting transit.
Feb 21, 06:31 (GMT+1)
Package left sorting center of origin.
Feb 21, 00:01 (GMT+1)
Package received by sorting center of origin.
Feb 20, 14:08 (GMT+1)
Package collected by carrier.
Feb 20, 12:44 (GMT+1)
Your package is currently being prepared.
Feb 19, 21:01 (GMT+1)
Your order has been successfully created
Feb 19, 21:01 (GMT+1)
U šoku sam danas, naručeno 19.feb, danas me zove kurir od NTC-a veli imate pošiljku sa Alija. na 12,90 sa shippingom, 2,60 dažbine.
Aliexpress standard shipping preko ECS I NTCa stigao za 9 dana. Ali kinez nesreca je za stvar od 8.6$ + 7.5$ shipping napisao vrijednost 20e, i morao sam da platim 5.20e kuriru
Sent from my phone
NTC ne naplaćuje ovu novu "proviziju" od 30 centi
Neki novi tracking na Aliju?
LKxxxxxxxxxSK
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Those about to rock, we salute you!
Koliko može koštati usluga privatnog špeditera da odradi sve i ubrza dostavu za paket od 570€ (električna bas gitara)
Nakon “neuspjelog urucenja posiljke” juce sam posao u postu platio sto treba i uzeo paket.. najlakse
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koliko si čekao paket, Temu ili?
Nije novi, stari je i bio je najbrži, kad stigne u 81003 odmah su ga slali na domaću adresu jer je bio već "ocarinjen". Nisu uzimali ni onaj 1 eur. Sada je kao i svaki, ne mrdaju sa 81003. Pošta carinjenja i pošta CG pucaju po šavovima. Ovakav javašluk nema ni u afričkim zemljama, totalni raspad sistema! Na 50 % pošiljki piše vrijednost da je 1$ i free ship. Za 21 cent t.j. nekih 10.000 eur u budžetu napravili su pakao!
Imam posiljku iz IT al sa nekim vrljavim brojem 07B…. Bio u pošti i ne mogu mi pomoći. Vele da po ovome dolje misle da je jos na carini. Ima li ko iskustava sa ovakvim stvarima? 140e je vrijednost posiljke.
![]()
Last edited by Caesar; 03-03-25 at 13:24.
γνῶθι σαὐτόν
Znači minimum mjesec dana čekanja…Ovo je sramotno.Trebalo bi neku zajedničku tužbu protiv carinske službe i pošte.
Sin je imao zadatak u skoli, da djeca iz odjeljenja jedni drugima posalju pismo regularnom postom.
Vec dvije nedjelje nije stiglo pismo poslato u PG, za PG.
Nije nikome od djece stiglo pismo koje su slali jedni drugima.
Posta - Raspadi raspali.
Apolo, buzzmissman, CYBUG, Emp, Nafetz
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks