Coek pita je li dodje jeftinije da se plate dazbine na sajtu ili da se plate kod nas
Ali izgleda da dodje malo jeftinije preko sajta, a najbitnije - dodje manje cimanja sa carinom
Evo neki random sat:
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Coek pita je li dodje jeftinije da se plate dazbine na sajtu ili da se plate kod nas
Ali izgleda da dodje malo jeftinije preko sajta, a najbitnije - dodje manje cimanja sa carinom
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Nisam do sad sretao Tajvansku postu... skoro mjesec dana u tranzitu, ne izgleda da ce stizat' any time soon...
--------------------------
Do Not Disturb.
I kod mene ima jedna, nidje je. Sporija od one kineske obicne
Koja je bila ono prica? Isplati li se fedexom slati iz USA ili samo DHL om?
znaci ne, hvala!
Kako otpremnjena ka posti 81200?
Datum Pošta Mjesto Opis 30.08.2024. 14:10:00 SGSIN INO Pošiljka spakovana u vreću 04.09.2024. 14:24:20 81003 Podgorica Pošiljka prispjela u izmjeničnu poštu - uvoz 05.09.2024. 12:02:21 81003 Podgorica Pošiljka otpremljena 05.09.2024. 13:57:13 81003 Podgorica Pošiljka otpremljena ka pošti 81200
Jos je u PG, tek poslije toga ide za Bar.
Do Not Disturb.
Znaci tamo prije ponedeljka, utorka nista. Pih.
Sad mi stigose neke folije za telefon. Madjarska posta, ntc dostavio, bez placanja eura. A prije 10 dana ista posta, postar dostavio i 1e uzeo.
31.naruceno.Stiglo u CG. Naravno ovi strucnjaci kazu u ponedeljak,utorak.Kazu nnije jos kartovano
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Kako je krenulo idemo ka tome da mu vise treba od CG do nas nego od kine do CG.
24 avgusta dvije posiljke “spakovane u vrecu”. Evo vec dvije nedelje ne mrda nista.
Ja sam provalio da mi paketo koji su 50-70€ mnogo brze dolaze i od Kine i kod nas. Uredno me zovne postar da me pita dje sam. Izmedjju ove dvije posiljke bila posiljka od 1€, niti zvali, dugo putovala do nas, na kraju nisma ni posao za nju jer su bili ogromno redovi.
Inace ove dvije skuplje posiljke (totalno nezavisne vremenski) stigle jedna za 9 dana, druga za 15.
Spomenuo je i internet trgovinu, tacno treba bjezat iz ove drzave.
https://www.tiktok.com/@themania16/v...13439027580166
Da li je neko koristio mailboxde.com za prosleđivanje pošiljki? Je li pouzdan?
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
PS
Ako je u pošiljci uređaj koji sadrži baterije nećeš moći da koristiš povoljniju češku i njemačku poštu.
Sa česima možeš da rizikuješ, meni je ranije prolazilo. A njemačka carina je rigorozna, vratiće ti pošiljku.
UPS, na koji si upućen u slučaju nečega što ima bateriju, je nekih 70+ eura.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks