Imas sve to na email
Sent from my iPhone using Tapatalk
Imaš PM
Sent from my RMX3311 using Tapatalk
Imas sve to na email
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Na sve mi posiljke pise isto, je li jos nekome ovako?
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
E vala sramota od naše pošte. 24.12. pošiljke stigle u PG, a još nisu na dostavu.
7 dana do PG, 18+ dana iz PG do HN.
Sent from my 23043RP34G using Tapatalk
Those about to rock, we salute you!
"Your package has arrived at the local delivery center and will be on its way to you soon."
ESC dostava... dje je ovo stiglo ?
Auuu
Fishing, nema ovo veze sa Poštom, briši poruku.
Ovo je po drugi put da mi stize slicna poruka iako sam reportovao i blokirao..
Svima nam to stize. Nekad zaredja po nekoliko poruka u nedjelju dana pa ih nema po par mjeseci. Kao sto kolega rece - iskuliraj i obrisi.
Report junk, obavezno
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Mogu li kako da tražim da mi dostavu izvrši pošta a ne dhl ili slični lihvari? Kad stigne u CG...
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Ne moze
ECSC dostavlja Montenomaks, ako dobro ukapirah?
Ne rade im skoro svi brojevi telefona na sajtu, na onaj jedan niko se ne javlja, a e-mail da im pošalješ moraš biti na whitelist. Kakva firma.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Pošto ne mogu da editujem prošli post:
ECSC ne radi Montenomax nego FedEx, iako je AliExpress u pitanju, potvrđeno od strane obje firme.
Ukoliko vam je neka pošiljka sa ECSC trackingom zaglavila u CG, zovite 067/188-113 Nevena, FedEx.
Ovo je stvarno postalo nevjerovatno.
ovo nisu posiljke sa temua ali kolko se ceka je nevidjen.
posiljka u roku od 5-7 dana stigne u pg iz australije i onda je cekam x3 tolko i jos nista
Podgorica Podgoricanima!
Po ovom mom trackingu, od 24. Decembra mi je posiljka ECSC ko njih... Na koji broj da se javim? Viber, mail?
Jesi li ti lud... Njima stize ko zna koliko poruka dnevno, cekati poziv od njih jedino sto mozemo....
Balkanska posla, 'vataju se rabote iako znaju da ne mogu da ispoštuju.
Znaci ostaje samo da cekamo i da se nadamo da ce stic?
Ima li koja firma u PG da nudi PO Box uslugu fizickim licima, za pakete i dokumentaciju?
Tipa ako neko ode vani da radi na neko vrijeme, da sve posiljke koje su narucene, dokumenta/racuni i sl. idu na PO Box, i da tu stoje odredjeno vrijeme.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks