--------------------------
Do Not Disturb.
Vidim salju preko ECSC… iz Madjarske.
The European Chinese Supply Chain Ltd. aims to become a key player in e-commerce logistics of Chinese origin in the Central and Eastern Europe and Balkans region. The company’s services are designed to be best to meet the needs of both the region and China.
Pa kapiram da ce “last mile” da ide preko madjarske i nase poste.
U Srbiji stize za 10-15 dana.
Pazite da se ne navucete, jer imaju sistem “uzmi ovo, dodaj ono, dobijes kupon, popust…”
I ako porucite preko 50 eur (prag za carinu) oni podijele na dva ili vise paketa. Pdv se za sada ne placa. Bar je tako u Srb. Milioni paketa stizu…
Last edited by Sale; 10-10-24 at 10:57.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Znaci li ovo da sam na***o?
06.10.2024. 09:50:00 SGSIN INO Pošiljka spakovana u vreću 09.10.2024. 08:12:50 81003 Podgorica Pošiljka prispjela u izmjeničnu poštu - uvoz 09.10.2024. 13:22:06 81003 Podgorica Pošiljka podnesena na carinski pregled
Ja zaista ne kapiram cemu pomama i 'milioni paketa'.
Dostina stvari ista kao na Ali-ju, cijene slicne takodje.
Jedina prednost moze bit' ta sto sve stize zajedno, tj. moze se kombinovat' od vise prodavaca sa jednom postarinom, kao sto je nekad bilo na dostini prodavnica poput GearBest-a, Banggood-a i sl.
Kakav prag od 50e? Kod nas je i dalje 75e i tako ce bit' makar do kraja ove godine. A onda krece nova "strategija" maloumnih iz Min. ekonomije i ostalih "strucnjaka".
Do Not Disturb.
Naglaseno ti je na oglasu ako je placeno
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Tako je u Srb.
Fora je sto su brzi od Ali. I imaju agresivni marketing. Ne znam kako, ali stize brzo - za oko 10-15 dana. Isporuku rade preko Poste i Dexpressa. Transped im je lokalni logisticki partner. Kapiram da to zbirno dodje do njih, pa oni predaju lokalnim kuririma. I stize ti narednog dana od kada predaju Posti/Dexpresu. Dobijes tracking u formatu PT…RS
Pomama je tolika da su dropshiteri krenuli da kukaju propadose im “biznisi”.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ja vidim samo no name gluposti, ka nekad na deal extreme itd. Bas one najeftinije stvari, loseg kvaliteta.
Ja uzeh sad nekih gluposti koje sam mislio
Vidjecemo valja li to ista
Vecinom za radni sto stvari
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Je li bila prica da ce AliExpress da napravi skladiste u Srb? To ce bit dobra stvar, ako stvarno bude.
Tako se pricalo, i nedavno je iskocile nove infromacije za Ali i Srbiju.
A ima cini mi se i 10 godina da je Beograd trebao da bude "hub" za Evropu, ali im se vlast nije mogla... dogvooriti i zato je sad Madjarska taj "hub". Pisalo se nesto malo o tome, da je proslo benefite bi vidjeli svi.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Per aspera ad astra...
Je li nasa carina najgora, jes. Imaju li pravo da otvore bilo koju posiljku, imaju. Toliko o tome
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
DHL poslupljao sa famoznih 5€ na 6.05€ 21%ccc
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Koliko je minimum da se potrosi na temu da se aktiviraju 20e popusta za nove klijente?
može li neko da razjasni, zašto bi neko poručivao sa Temu kad postoji aliexpres?
Preglednije nekako, cijene jasnije istaknute, neke dzidzamidze sto ti trebaju nekako se same ponude. I sto cekas jednu posiljku.
Meni je dosadilo na Ali da klikcem na proizvode, koji se cak ponavljaju jer razlika u npr. boji i kojem centu, a ono kad udjes postarina skuplja od proizvoda.
Ja koliko vidim , besplatna postarina na Temu je samo privremeno tj dok je promo period. I za nju treba da potrosis 15e valjda.
Ma to su one konstantne akcije i satro promo periodi.
Ka kad na cijenu stoji 60% popust, sve zivo im je tako, a to uvijek toliko kosta.
Bice neko vrijeme to dobra stvar za trgovinu, dok se ne pozicioniraju, posle ce bit da se kupuje smece za ne bas jeftine cijene.
Isto je i Ali nekad bio i jeftin, i sve zivo da ti stigne, a sad se koriste forama preko postarine te kao rebnu.
I realno Ali vise nije jeftin, samo covjek gleda da kupi stvari koje ne moze nidje da nadje.
Moje poslednje kupovine su ulazni dzek adapter za napajanje, wi fi i bluetooth usb adapter...
A vidim cim udjem na Temu odmah iskacu didzamidze koje stvarno zelis da imas, trebaju ti, ali nemas ih dje odje uzet, ili kostaju masu...
UPS paket očekivah danas, sad vidim piše isporučen ali vjerovatno špediteru. Je li realno da mogu napisati da je isporučen iako nije. Što se prodavca tiče on smatra da je isporuka uspješna
Ako nemaju tvoje ovlascenje za carinsko zastupanje zovi ih. Ja sam dobio paket 5 dana nakon sto je stigao u PG.
\\OFL•GIC
Moze li me neko podsjetit' kako ide ono kad ti fizicko lice iz druge zemlje nesto salje? Da li isti prag za oporezivanje 75e, manji ili ne postoji?
Nisam bio u ovoj situaciji a bratu je poslato nesto od 40-ak eura iz BiH i carina mu je rebnula PDV na to pa samo da provjerim jel' to regularno ili ne bas.
Danke.
Do Not Disturb.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks