Ne nasijadajte na ovu prevaru. Juce su jednom poznaniku skinuli 1500 eura sa kartice.
Broj kartice koji unesete na njihovom laznom sajtu oni dodaju kroz Apple Pay i onda vam traze da im posaljete kod za verifikaciju, nakon cega oni aktiviraju karticu kod sebe na telefonu i krecu kupovine... S obizirom da ste sami verifikovali karticu sa kodom preko vaseg telefona, nemate pravo na zalbu i povracaj novca...
Tako da, budite oprezni!
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
To i meni piše.
Spakovana u vreću.![]()
Stara prevara, nove zrtve.
Ova je jos i prilicno losa/glupa u odnosu na kakvih ima.
Ko nije "pismen" kad su online prevare u pitanju, taj ce platit' lekciju. Neko 50e, neko 1500e.
Najgore je sto znam da mnogi ne nauce ni tu relativno skupu lekciju nego ponavljaju istu gresku, iznova.
--------------------------
Do Not Disturb.
Stigla mi je juce ta poruka i samo sam je neotvorenu deletovao. Pozivni iz inostranstva, nas jezik, u pitanju je usluga. Vidi se iz aviona da je scam
26.sept. mi stiglo ovo iz Engleske (za 5dana) i ovi me još nisu zvali.
Eto ih svi ispred pošte u centar na protest.
Nece mi ovo stizati bez zveka.
Moram tamo sad da idem.
Morao sam nesto da im kažem iz kola ali nije za ovu temu.![]()
Strajk je najavljen jos pocetkom prosle sedmice, cak je i na ovoj temi pominjan...
https://forum.cdm.me/showthread.php?...43#post5956343
Do Not Disturb.
Aliexpress:
Order will ship in 10 days. If shipping is delayed an automatic refund will be issued. (To celebrate China National Day and Mid-Autumn Festival, many of our sellers will be on holiday from September 29th to October 6th. During that period, order processing and shipping time may be delayed about 8 working days. Your patience on this will be appreciated.)
Bio sam sad za paket (carinski sektor) znači prizor.
Došlo mi je bilo da udjem u tu sobu uzmem moj paket i zapalim.
10dana mi ga drze i ne znaju ni kad ce to biti.
Nisu neki novi radnici dosli nece prije petka - znači sramota...
Što sad da se radi sa ovim štrajkom? Više mi paketi ne stižu u poštu u mom mjestu, nego 15km dalje u glavnu poštu u HN i ne mrdaju dalje.
Sve preko Post Expressa od domaćih firmi, treba li da idem tamo da im se načestitam štrajka ili šta?
Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
Those about to rock, we salute you!
Odes do grada popijes kafu (ima sad masu ovih ruskih cafe sranja) uzmes pakete.
Podrzavam postare za ovaj strajk, ovi moji po gradu su uvjek bili korektni.
\\OFL•GIC
Ja ne podržavam. Ima skoro dvije godine da sam promijenio adresu, ljudi i dalje odnose SVU poštu na staru.
Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
Dobar dan -> nama je žao radnika na carinu nema.
Svi su u prevodu dobili otkaz.
Trebaju novi radnici da dodju kad ce to biti mi ne znamo.
Pozovite nas za nedelju dana.
Ljepota.
Da se strpimo malo dako bude bolje kad im plate povecaju. Morace se malo vise trudit.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks