Juče mi obje pošiljke prispjele u Express poštu, danas već isporučene, da nije "očepilo" konačno?![]()
I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.
Svakako sam ih rekordno dobio, za 13 dana dvije i jedna za 14 dana (Aliexpress - Litvanija i Singapur)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni 2 pošiljke od 15. maja stoje u express postu, tako da nije otcepilo
A juče se pojavila u našu postu pošiljka poslata prije 3 mjesca, sa čuvenim HU tracking brojem
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
Kod mene su dvije pošiljke išle sa "Cainiao Standard For Special Goods", a jedna sa "AliExpress Standard Shipping".
Sva tri prodavca jako popularna i visoko-kotirana, kao što rekoh stiglo u dvije nedelje.
Mislim da je ova poštarina problematična za nas, preko 2 mjeseca sam čekao jedan paket koji je išao sa "Cainiao Super Economy Global" tako da obraćite pažnju.
Last edited by BiTrAtE; 30-05-23 at 21:00.
ja ne znam koja je muka tamo, radi li jedan covjek sve...
7 posiljki cekam, evo preko dva mjeseca....stigle su u nasu postu prije mjesec i ne mrdaju, a navodno ih nisu otpakovali pa ne mogu trazit po kesama
Ja cekam 2 posiljke.
Prva stoji u nasoj posti od 18. maja, a druga je napustila Beogradski aerodrom 26. - pretpostavljam da je i ona stigla kod nas ali tracking broj jos nije evidentiran.
Zanimljiva stvar jeste da mi je dostavljena jedna posiljka koja je stigla kod nas posle ove prve, oni ili imaju razlicite prioritete za razne poste/zemlje ili to zavisi od radnika koji je u smjeni pa koju kesu otvori.
Evo meni stigle dvije od 25. maja su bile u nasu postu.
Mene sad vrati sa šaltera za pošiljku od 26.og kaže ne zna kad da je očekujem. Kao ako ne dođe brzo da dođem za 4-5 dana o.0
https://instagram.com/highlander_brushes/
Nikad brze sto se alija tice..
Dron za 9dana u postu nasu..Ocekujem sad da ce ovi nasi jedno 20da ga drze tamo..
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Izgleda da ne planiraju da je donesu…
A primio sam posiljku koja je stigla 15 dana posle ove u postu. I na moje pitanje, da li bez ikakvog reda otvaraju vrece i nose posiljke, ostao sam bez odgovora
Sent from my SM-F721B using Tapatalk
Pozdrav, imam jedno pitanje, kome se placa kada iznos prelazi 75e? Hvala.
Jutros dosla ova "druga" posiljka koja je 26. maja napustila Beograd. Naravno, nidje na sajtu nase poste nije evidentirana jer je tracking broj od USPS, izgleda da jedino nasa posta ne voli da koristi njihove brojeve.
Prva posiljka jos stoji kod njih u onu njihovu Razmjenu, evo od 18. maja niko da se smiluje da je razmjeni samnom.
Danas stigle 3 posiljke,za koje mi je stigla notifikacija da su jos krajem aprila stugle u PG
Sent from my S22+ using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks