Očepi čim se u novine objavi.
![]()
i kod mene isto za HU posiljku
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
55e paket, ništa naplaćeno. 8 naručeno 24 sriglo
Evo narucio sam nesto danas da mi stigne u Svedsku, bas cu da vidim za koliko ce da stigne u Stockholm, ne vjerujem da ce bit duze od 5-6 dana.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Slovenija - CG evo skoro mjesec dana...
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
12/11/24 naručeno
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Biće da je neki kadar DemoNkrata na bolovanje,pa nema niko te posiljke da razvrsta......
Sent from outer space using Tapatalk
Oce li se pokrecat ove od 10.01, ovo nije bivalo do sad 😁
Nakon više od 10god trgovanja na Aliexpress po prvi put da me nasamare.
Naručena pošiljka prije 3 i više mjeseca (sa Aliexpress standard dostavom), nije stigla do današnjeg dana.
Odobrili mi refund prije nove i na kraju nisam ni njega dobio jer navodno nisu mogli na karticu da vrate sredstva!!!!???, pisalo je samo refund failed posle 3 nedelje!? Niđe veze. U zamjenu očekujem nekakve kupone koje su obećali.
Na trackingu stoji da je pošiljka ''isporučena'' ali ja je lično nikad nisam dobio. Poslata je bila preko nove mađarske službe ECSC koja je to kasnije proslijedila domaćem NTC logisticsu koji naravno ni posle 10tak poziva i 10tak viber poruka još od novembra nisu se udostojili da istu dostave. Koliko su NTC dobri govori podatak da su izbrisali Google lokaciju sa pregršt negativnih ocjena.
Stvarno ne znam što je Aliju trebalo da se prebaci na ECSC kad je SG pošta radila posao sasvim ok.
Bice da im je jeftinije.
Da li si zamijenio karticu u medjuvremenu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ko odlučuje da li će pošiljka biti dostavljena preko Pošte, ili Montenomaksa/ DHL-a / UPS-a ?
Ako ja sam nisam tražio tu uslugu, odakle Pošti CG pravo da prosleđuje to privatnoj firmi, koja onda meni treba da naplati špediciju, za nešto za što ih ja nisam angažovao?
Ako Pošta nije sposobna da se pozabavi kapacitetom pošiljki, to je nešto što oni treba da riješe.
Zavisi najvise od posiljaoca. Ako posaljes nekome nesto preko DHLa urucice mu ga DHL ukoliko postoji u toj zemlji a ako ne postoji neka druga posta sa kojom postoji ugovor.
Ma meni su to obične pošiljke, Economy bez trackinga većina. To je poštom do sada dolazilo, ali vidim ovdje i još ponegdje da je ljudima donosio Montenomaks, i koliko naplaćuju špediciju, i iskreno mi se ne mili ideja da dajem njima za to više nego što me porez/ carina izlazi, osobito zato nisam naručio tu uslugu i ne želim da mi je neko nametne.
Vjerovatno brinem bez potrebe, ali ne želim da dođem u tu situaciju.
Trazi im ARN za taj refund. To se vidi kod Temu.
Pa onda banka ce moci da potrazi tu transakciju
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ma oni su me obavijestili da ne mogu da mi urade refund,odustali od toga i nemam nikakve opcije dalje, i da žale jelte.Ponudili su samo neke kupone.
Ne treba da pricas sa prodavcem nego sa Ali podrskom. Ako je kupon = kredit da trosis na Ali… onda ni to nije lose, ako ti odgovara.
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks