To je od početka bila glupost.
Treba da su državna auta označena drugom bojom tablica, kao neka specijalna vozila, i tako bi bila uočljivija. Napraviti portal da se odmah provjeri kojoj instituciji pripada vozilo i da li smije da se vozi van radnog vremena. Veoma jednostavno.
A najjednostavnije je smanjiti broj službenih vozila na normalnu mjeru i kontrolisati koriščenje - pitati bilo koju privatnu firmu kako se to radi.
Ali onda ne bi vise bio ministar jer bi izgubio potporu i onda trt, ne radi to smanjivanje. To ne treba smanjivati uopste, jer to odmah dodatno destabilizuje politicku stabilnost. Zato su te tablice glupost od pocetka, ne treba to zamjerati ni proslima ni sadasnjima.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nije to lose crvene tablice ,plave tablice , zelene tablice, roze , magenta npr za Telekom, Crne...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
CGGl 3+
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Ja mislim da nije, nego na metal.
Je li ovo fake?3 slova i tri broja?!Đe stadoše fizički a da nisu manji ili tablica veća nego standardne?
Inače i sa 5 karaktera se može napravit baš dosta kombinacija pa mi ovo čudno
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ovo je regularna 'tablica', metalna.
A ne bi me cudilo da su ispucali sve sto su imali za drzavne organe pa su dosli na 3 slova, kao i sa CG oznakama.
Manje drzave a vise drzavnih vozila koja gradjani placaju nema.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Da,ali zašto tri broja onda?Sa trećim slovom i još dva broja imaš kombinacija ohoho.Meni djeluje kao da je greška neka.Pa i custom tablice imaju 5 karaktera nakon oznake grada,a ova 6!?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Zato što neki brav sa dvojkom iz matematike odlučuje o tim stvarima
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Those about to rock, we salute you!
nema veze koliko brav ima skole, postoji zakon o tome dje se to mora definisati i biti obznanjeno svijetu
kod nas kaze da idu 2 slova za grad, grb, 5 karaktera za redovne tablice - ako se iko sjetio da stampa 6 jer im "fali" je prekrsio taj zakon
mada, nece biti ni u top 5 zakona po vaznosti koje krsimo
Ovo je firma Azmont / PortoNovi
tako je, istim kriterijumima su definisane privremene tablice, probne tablice, vojne, policijske, sluzbene, itd itd...
bilo koje odstupanje od toga je krsenje pravilnika, a samim tim i zakona na koji on dopunjava - ko da ja sam sebi odstampam tablicu i saobracajnu i kazem EVO
zabrinjavajuce je kad to, ocigledno, radi zakonodavac
sve ostalo je "custom" dok god se ne kosi sa pravilnikom/moralom
dakle, nije moglo (a mozda ce moci), da pise na njih PENIS![]()
Penis ne znam je li na listi zabranjenih rijeci, ali jeste K*R*C i P*Č*A
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks