Results 1 to 10 of 10

Thread: spajanje dva hard diska

  1. #1
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2,634
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post
    Rep Power
    18963

    Default spajanje dva hard diska

    dali postoji mogucnost da spojim dva hard diska to jest da ih kompjuter prepoznaje kao jedan da naprimjer stoje kao Local Disc(C:) posto imam dva HDD jedan od 80GB i jedan od 320 i imam problem sad sam ovaj od 80 napunio skroz i kad god ocu da nesto instaliram on mi govori da je HDD pun i da moram obrisati nesto,ja to rijesavam tako sto kad instaliram npr neki program ja sve njegove datoteke prebacujem u Local Disc(E:) to jest u ovaj HDD od 320GB
    da li je moguce da ovo vise ne radim nego jednostavno samo instaliram u (C:) ?
    Bako, jebeš li što?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    G kvart
    Posts
    9,126
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    110

    Default

    A je li moguce da sve te podatke iz toga sa 80 prebacis na ovaj o 320? Zar ti nije lakse tako?

  3. #3
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2,634
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post
    Rep Power
    18963

    Default

    a mogao bih nego kad bi instalirao sve bi morao npr da menjam u onim podesavanjima ne bi mogao samo next da idem nego mi morao svima mijesto foldera da promijenim dje ce da se nalaze,a i ove vec instalirane programe bi morao da menjam to jest kad bih kliknuo na ikonicu nekog programa reko bi mi da ta datoteka ne postoji bar tako mislim!?
    Bako, jebeš li što?

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    G kvart
    Posts
    9,126
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    110

    Default

    Quote Originally Posted by Brajan992 View Post
    a mogao bih nego kad bi instalirao sve bi morao npr da menjam u onim podesavanjima ne bi mogao samo next da idem nego mi morao svima mijesto foldera da promijenim dje ce da se nalaze,a i ove vec instalirane programe bi morao da menjam to jest kad bih kliknuo na ikonicu nekog programa reko bi mi da ta datoteka ne postoji bar tako mislim!?
    A nije moguce da si 80 gb napunio programima. Vjerovatno imas muzike , flimova.... e sve takve podatke prebacis na ovaj od 320 i na ovaj ce ti ostat slobodno sa intaliranje programa, a npr igrice instaliras komotno na taj od 320 i normalno ce ti sve radit

  5. #5
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Bunker
    Posts
    20,961
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts
    Rep Power
    154498

    Default

    A da ti fino skines ACRONIS DISK DIRECTOR SUITE i kloniras cio sistem sa svim fajlovima na taj HDD od 320GB?
    rm -rf /

  6. #6
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2,634
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post
    Rep Power
    18963

    Default

    @igor R ima tu svega i igrica i muzike i tristo nekih zjb imam ti neke dvije igrice od po 13 GB

    @cvx a ako to odradim sa tim programom da li cu moci kasnije da izbrisem ove podatke ca (C:) a da mi kasnije ostanu normalne na ovaj drugi HDD
    Bako, jebeš li što?

  7. #7
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Bunker
    Posts
    20,961
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts
    Rep Power
    154498

    Default

    Quote Originally Posted by Brajan992 View Post
    @igor R ima tu svega i igrica i muzike i tristo nekih zjb imam ti neke dvije igrice od po 13 GB

    @cvx a ako to odradim sa tim programom da li cu moci kasnije da izbrisem ove podatke ca (C a da mi kasnije ostanu normalne na ovaj drugi HDD
    Ako ti je C: 80GB, a D: 320GB... C se klonira na D... I D disk spojis kao "C" dok ovaj stari od 80Gb lagano mozes izvadit iz PCja i brisat sve s njega ;D
    rm -rf /

  8. #8
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    296
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    9181

    Default

    Brajane, postoji više načina na koji to možeš uraditi. Najjednostavniji je ovaj koji su svi predložili. Doduše, ako ga izvadiš, poremetiće se slova, mada ogromna većina aplikacija će takvu promijenu registrovati sasvim normalno i nastaviti da radi.

  9. #9
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    29,484
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    23 Posts
    Rep Power
    316801

    Default

    Koliko sam te razumio C: particija ti je 80GB. Nemoguće je da imaš 80GB sistemskih stvari. Ajde odradi ovo
    http://screencast.com/t/Y2NlMjMx
    da vidimo koliko će ti se smanjiti na c:
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

    Bugi Vugi tapši Raduj se!

  10. #10
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    http://www.youtube.com/user/istox1?feature=watch
    Posts
    512
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    6946

    Default

    ha,ha
    dobra fora

    a tek CCleaner šta bi očistio

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. spajanje tv i komjutera
    By straus in forum Hardware
    Replies: 8
    Last Post: 09-02-10, 06:49
  2. Spajanje pjesama
    By Mojsije in forum Muzika
    Replies: 12
    Last Post: 06-12-09, 14:35
  3. Pomoć oko hard diska
    By JOLE in forum Hardware
    Replies: 1
    Last Post: 25-04-09, 20:30
  4. K: Kablove za spajanje 5.1 i PCa
    By Bela Rada in forum Ostali oglasi
    Replies: 7
    Last Post: 05-03-09, 10:02
  5. Dva Hard diska na prodaju
    By Napster in forum Ostali oglasi
    Replies: 15
    Last Post: 30-03-07, 22:53

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •