Page 3 of 19 FirstFirst 123456713 ... LastLast
Results 51 to 75 of 466

Thread: Napadnut Medojevic!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pravda za Meda!
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

samo mi je krivo shto mu nije napokon zavrnuo dvije iza ushiju mislim stvarno je precera taj medojevic vishe pricham svojim protiv crne gore i crnogoraca i svega shto ima veze sa crnom gorom. sad je nasha da izaziva i pominje jednog od najvecih crnogoraca svih vremena brana micunovica koji i pored toga shto vazhi za jednog zhestokog momka starijeg kova, i ptice na grani u crnoj gori znaju da je to jedan poshten i korektan chovjek i da nije njega ne bi danas ni crne gore bilo. trebalo je medojevica nashklepat josh odavno i to pred ochima familije da dobro upamte svi da vishe nece tolerisat izdajstvo i saradnja sa stranim drzhavama i blacenje crne gore i svega crnogorskoga na strani.
    pozdrav svim mojim istinskim crnogorcima

Thanks Thanks Given 
    2,050
    Thanks Thanks Received 
    5,450
    Thanked in
    1,888 Posts

Evo sto misle o nama hrabrim Crnogorcima, nemamo mosnjica da popunimo anonimnu anketu a ne ne daj boze da osudimo napad na nekog.

Građani Crne Gore plaše se da kažu mišljenje o tome da li je njihova vlada korumpirana, smatra predstavnik renomirane istraživačke kuće Galup Robert Mancin. On je takvo viđenje objasnio time da je od svih zemalja u regionu, u Crnoj Gori najveći broj ispitanika na pitanje o korumpiranosti izvršne vlasti odgovorio sa “ne znam” ili “ne želim da odgovorim”.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    100 Posts

Quote Originally Posted by Igor R View Post
    Bogomi se niksicanin htio zaklet da je napadnut kao lider politicke stranke. Sve on zna, ovako sve prica jer je cuo od prijatelja iz opozicije.
    Nadam se da ti je sad jasno da nije napadnut kao lider stranke nego jer je prozivao Brana Micunovica
    Ovo je nevjerovatno. Kakve veze gradjanin Medojevic ima sa Branom? Bas nikakve. Ko bi slusao, ili objavio bilo sta sto bi gradjanin Medojevic rekao. Niko i nigdje. Ovo veze nema sa privatnim obracunom, ovo je samo poruka za opoziciju da malo zacuti. E. pa mislim da su se zajebali ovaj put.

A, sto se Brana tice, samo se pokazalo. pa i na ovom forumu, da je stvarni sef Crne Gore Brano Micunovic.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sjutra ce sve novine objaviti kako svLjecka mafija nije uspjela ni šklempu opaliti Medu. Siromah dosad izmisljao kako mu prosipali ulje po putu, pa prijetili, pa cuda cinjeli i sad konacnoooooo ga napali. Ko zna da li je onaj doktor sko Barovica zakrpio na odmoru, mada su sve prilike da su brze noge ipak najbolja prednost.
    Samo da sad ne stigne pojacanje iz Plevalja pa pozdainci iz Niksica i moze krv leci.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tungy View Post
    samo mi je krivo shto mu nije napokon zavrnuo dvije iza ushiju mislim stvarno je precera taj medojevic vishe pricham svojim protiv crne gore i crnogoraca i svega shto ima veze sa crnom gorom. sad je nasha da izaziva i pominje jednog od najvecih crnogoraca svih vremena brana micunovica koji i pored toga shto vazhi za jednog zhestokog momka starijeg kova, i ptice na grani u crnoj gori znaju da je to jedan poshten i korektan chovjek i da nije njega ne bi danas ni crne gore bilo. trebalo je medojevica nashklepat josh odavno i to pred ochima familije da dobro upamte svi da vishe nece tolerisat izdajstvo i saradnja sa stranim drzhavama i blacenje crne gore i svega crnogorskoga na strani.
    pozdrav svim mojim istinskim crnogorcima

Ovo bi ja u čitanke stavio
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne ne ja cu ti rec shta je ovo. ovo je poruka i tebi i medojevicu i svim ostalim izdajnicima crne gore da malo zakochite sa nekim stvarima jeli jasno e? dosta je bre vishe bilo tog blacenja i prozivanja i podrivanja crne gore kao drzhave i nacionalnog identiteta od strane ******** i izdajnika crne gore! ne damo te crne goro, ne damo te!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hahahahah kakvih komentara,timetravel, back to '90, hahaha, izdajnici, placenici, napad na cg, e qq.

Thanks Thanks Given 
    2,824
    Thanks Thanks Received 
    2,753
    Thanked in
    1,332 Posts

E..sad su na red forumaši :mrgreen:
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Izvinite ljudi ali ovo je smešno kao crtani film u 7 i 15?!

Pa šta vam radi taj Medojević ovo je strašno?! , treba ga odmah u zatvor jer vređa mladu državu i osećanja nacionalno osveštenih građana!

Jadna policija,Brano,Milo,Šarić,stric,ujak,veze u preduzeću,zlatna koka.... , sve ode do vraga zbog ovog "srbijanskog" plaćenika!

Još tu nešto našo da kuka ka ženetina kao neko ga je napao?! , a nije ga ni pipno taj Mićunović!

p.s
    Koji podanički mentalitet i koja jeftina naiva od ljudi , bruka! , e moja jadna postojbino teško tebi dok god imaš gospodara a ne državu!

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Na tećoj strani, kao i obično, počinje narikanje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

meni je sve vas u crnoj gori, kojoj god partiji ili naciji pripadali - grupno zao.

jer sve zemlje u evropi uglavnom imaju svoje mafije dok je crna gora trenutno jedina zemlja u evropi uz mozda kosovo u kojoj mafija ima svoju vlast.

u crnoj gori je na delu, organizovana sprema kriminala i politike koji zajedno cine udruzenje organizovanog kriminala ciji su glavni poslovi sverc akcizne robe i narkotika.

clanovi tog mafijaskog udruzenja su porodica djukanovic kao politicko krilo te mafijaske organizacije, brano micunovic, sarici , cane subotic i ostali manje bitni srafovi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    100 Posts

A u, sta je ovo majko moja Ja se nadam da se neki zajebavaju, da ne misle ozbiljno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

neznam shta bi jeo danas majke mi ima onaj pasulj yuhorov u konzervi no mi se smuchio vishe

Thanks Thanks Given 
    2,824
    Thanks Thanks Received 
    2,753
    Thanked in
    1,332 Posts

Quote Originally Posted by vrbas-niksic View Post
    Izvinite ljudi ali ovo je smešno kao crtani film u 7 i 15?!

Pa šta vam radi taj Medojević ovo je strašno?! , treba ga odmah u zatvor jer vređa mladu državu i osećanja nacionalno osveštenih građana!

Jadna policija,Brano,Milo,Šarić,stric,ujak,veze u preduzeću,zlatna koka.... , sve ode do vraga zbog ovog "srbijanskog" plaćenika!

Još tu nešto našo da kuka ka ženetina kao neko ga je napao?! , a nije ga ni pipno taj Mićunović!

p.s
    Koji podanički mentalitet i koja jeftina naiva od ljudi , bruka! , e moja jadna postojbino teško tebi dok god imaš gospodara a ne državu!
    Markovicu ti bolje primiri da ti ne bi na vrata dolazili
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Markovicu ti bolje primiri da ti ne bi na vrata dolazili
    Izvini moš' ponoviti nisam te slušo?!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Tungy View Post
    sad je nasha da izaziva i pominje jednog od najvecih crnogoraca svih vremena brana micunovica koji i pored toga shto vazhi za jednog zhestokog momka starijeg kova, i ptice na grani u crnoj gori znaju da je to jedan poshten i korektan chovjek i da nije njega ne bi danas ni crne gore bilo. trebalo je medojevica nashklepat josh odavno i to pred ochima familije da dobro upamte svi da vishe nece tolerisat izdajstvo i saradnja sa stranim drzhavama i blacenje crne gore i svega crnogorskoga na strani.

Ja ne mogu da vjerujem da momak ovo napisa...A što veliš druže? Ne znaju ptice na grani to što ti misliš, ptice na grani znaju za kbc, znaju za sistem 3 za 3, znaju za još ponešto...Preispitaj se malo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ma sprdam se brate shta se llozhite brate dosadno mi je u zhivotu pa volim tako da se zezam evo pet sati nisam nishta jeo cjeli dan brate neznam vishe shta da jedem ako ima neko neki predlog neka mi kazhe, ne mogu vishe ovaj juhorov pasulj u konzervi vishe mi se smuchio

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    1,037
    Thanked in
    652 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Evo sto misle o nama hrabrim Crnogorcima, nemamo mosnjica da popunimo anonimnu anketu a ne ne daj boze da osudimo napad na nekog.

Građani Crne Gore plaše se da kažu mišljenje o tome da li je njihova vlada korumpirana, smatra predstavnik renomirane istraživačke kuće Galup Robert Mancin. On je takvo viđenje objasnio time da je od svih zemalja u regionu, u Crnoj Gori najveći broj ispitanika na pitanje o korumpiranosti izvršne vlasti odgovorio sa “ne znam” ili “ne želim da odgovorim”.
    to je živa istina.ja takve ankete radim već duže vremena honorarno.kakvih pogleda kod ljudi ima to je strašno.vjeruj mi da se pojedini preznojavaju dok je ispunjaju iako je potpuno anonimna.a pitanja tipa jel u redu ovako,jel misliš da bih trebao da zaokružim drugi odgovor su redovna pojava.sa druge strane neki me pitaju ko je naručioc i kad im rečem da ne znam onda zalupe vrata :lolblue:

Radili smo neku za direktore firmi.Počeli i niko neće da ispunja,samo što stražari ne pucaju na tebe.Ja rekoh jednom da nas šalje ministarstvo ekonomije.Završih tu i onda recept primijenih na sledeće.Sve gotovo za par sati,niko nije više odbio da ispuni

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Enjoy_The_Silence View Post
    Ja ne mogu da vjerujem da momak ovo napisa...A što veliš druže? Ne znaju ptice na grani to što ti misliš, ptice na grani znaju za kbc, znaju za sistem 3 za 3, znaju za još ponešto...Preispitaj se malo...
    Pa jel vidiš da je Mićunović žestok momak starijeg kova?! , to je dovoljno valjda?!

Ja ne znam šta je vama činiti sa onakvim koji je u stanju ono da napiše!

Bolje se povucite skroz valjda će izvršiti svi kolektivno samoubistvo jer će im postati dosadno kad ne mogu da brane CG od srpskih osvajača , a i gudra već polako slabo cima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znaci ovo je presmijesno. Neki ljudi sebi daju za pravo da prozivaju sve i svakog bez ikakvih dokaza. Mislim da se Medo previse opustio i da mu spominjanje Brana Micunovica nista nije trebalo. Da su htjeli da ga ubiju, ubili bi ga na licu mjesta, a i cisto sumnjam da je ovo bilo po Branovom nalogu,jer ovo sve izgleda previse amaterski
    Gospodin Medojevic treba malo da zatvori usta i vise gleda u svoje dvoriste, jer nije ni on toliko cist koliko se izjasnjava da jeste.

Da nije bilo B.M i crnogorske DB, dok je sedmi bataljon vrtio oruzjem, Crna Gora bi jos uvijek bila republika.

Sta god da se desi u Cg, oni odma "Brano Micunovic ima veze sa tim". Izgleda da su upoznati sa njegovim zdrastvenim stanjem pa su se $etili poslije 15 godina da ga napadaju preko medija. Dje su bili kad je sve pocinjalo? Bili su sa istim tim Branom. Ko te finansira Medojevicu? Ovo je jos jedna predstava za medije.

Thanks Thanks Given 
    33
    Thanks Thanks Received 
    7,042
    Thanked in
    3,041 Posts

Borba protiv onih koji napadajau Crnu Goru... Onda neka nastavi sa šamaranjem Amfilohija, Dačića, Jeremića. Po tim kriterijumima, i oni su neprijatelji i udaraju na CG. Ono, jeste da je kriminalac ali je pošten i korektan čovjek... Jeste da je Obama crnac, ali je bijel i ima kose oči.

I ja mislim da bi se trebalo boriti da protivnici (neprijatelji je malo premilitarna riječ) nezavisnosti Crne Gore imaju što manje uticaja. Ali preko odgovarajućih kanala i institucija. Kad ima potrebe za tim.

Naravno, pojam institucija kod nas nema povoljnu konotaciju. Ako kažu da su naše institucije još povoju, onda prljaju pelene prečesto. Da oće makar na tutu naučit da sjednu.
    Last edited by NHM; 20-02-10 at 17:06.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

valja li uzet buraniju onu frikomovu u kesi pa skuvat to neznam kako se to pravi treba li neke dodatke stavljat da ne izgleda zhivo osim soli naravno?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Tungi vazda si siroko mislio a sad se suzio na juhorov pasulj. Ode mas u propas ti spada na pasulj a svjetska mafija ne stize Meda. Dok oni do Blazovog mosta Medo se strvio na Zabjelo

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    to je živa istina.ja takve ankete radim već duže vremena honorarno.kakvih pogleda kod ljudi ima to je strašno.vjeruj mi da se pojedini preznojavaju dok je ispunjaju iako je potpuno anonimna.a pitanja tipa jel u redu ovako,jel misliš da bih trebao da zaokružim drugi odgovor su redovna pojava.sa druge strane neki me pitaju ko je naručioc i kad im rečem da ne znam onda zalupe vrata :lolblue:

Radili smo neku za direktore firmi.Počeli i niko neće da ispunja,samo što stražari ne pucaju na tebe.Ja rekoh jednom da nas šalje ministarstvo ekonomije.Završih tu i onda recept primijenih na sledeće.Sve gotovo za par sati,niko nije više odbio da ispuni
    Da li ovo znaci da niste govorili istinu da bi dobili honorar?

Hvala Lepo

Page 3 of 19 FirstFirst 123456713 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)