Page 19 of 19 FirstFirst ... 91516171819
Results 451 to 466 of 466

Thread: Napadnut Medojevic!

Thanks Thanks Given 
    2,824
    Thanks Thanks Received 
    2,753
    Thanked in
    1,332 Posts

Ja cisto sumnjam da je drogu i probao
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    508
    Thanks Thanks Received 
    903
    Thanked in
    346 Posts

I tako,saradjuje sa srbima,pominje nepomenike i treba ga tuc?
    Izvrsno.
    ↯↯Dodje li ti nekad da skocis sa mosta,da li je i tebi nekad svega dosta↯↯

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

BBC: Korupcija i organizovani kriminal prepreke na putu za EU

Tanjug | 22. 02. 2010. - 11:58h | Komentara: 40

Kao prepreke koje Srbija treba da savlada na putu ka Evropskoj uniji najčešće se pominju hapšenje dvojice haških optuženika Ratka Mladića i Gorana Hadžića, a retko kada se čuje da će jedan od uslova biti i suzbijanje korupcije i oganizovanog kriminala, upozorava danas komentator BBC-ja.
    BBC navodi da su, posle prijema Bugarske i Rumunije u EU, zvaničnici u Briselu poručili balkanskim državama da neće biti dozvoljeno da uđu u Uniju pre nego reše problem korupcije i kriminala.
    Prema istraživanju Transparesi Internasional, Srbija je na dnu u Evropi i jedino Albanija i Bosna i Hercegovina imaju veći stepen korupcije.

link http://www.blic.rs/Vesti/Politika/17...-na-putu-za-EU

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Kako se primate na te price o Srbiji i o Medu, do referenduma se nije moglo od Srbije napredovati, kad se odvojismo (sto je jedino dobro od ove vlasti) opet se ne moze od Srbije. Daj zalite se medjunarodnim sudovima da donesu neke presude da nas zastite i gotovo, ne mora Stevica onako da se zajapuri da mora uvoditi vanredno stanje da odbrani i drzavu i crkvu. Odma da nasa vlada trosi energiju da izadjemo iz krize, da imamo rast BDP, a ne pad. Da se pocne zivjeti bolje, sva drzava ne samo sacica ljudi kao i do sada.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Eo vidi,opet oni sa srbima i srbijom...
    A ljudi ja vas sad najozbiljnije pitam jeste li vi normalni?Ali stvarno koji je vama k**ac?Jel vi imate neki kompleks od srbije?Pa jebote ovo je strasno.Za skoro 4 fuckin' godine vi ne mozete da shvatite da mi vise nismo u istoj drzavi sa srbijom.Gotovo.Kraj.The end.Vise nam srbija nikako nemoze bit kriva.Nikako nas srbija vise ne moze usporavat.Znaci sto god da nevalja u crnoj gori mi smo krivi.Mi.Crnogorci.Mi i niko drugi.I mi to moramo da ispravimo.Znaci nema vise prebacivanja krivice na drugog.Kostunica kriv,slobo kriv,mladic kriv.Gotovo je sa time,alo!To je palilo prije 5-6 godina.Znaci izbrisite vise srbiju iz glave!Moze medo ako oce da se u sred beograda slikava sa kokardom,opancima,majicom 'sa verom u boga',nozem u zubima,sa tri prsta i na nogama i na rukama,ali mene to ne zanima.Apsolutno.Nikako,ali nikako nam vise beograd nemoze bit kriv.Eto,to je glavni problem ove drzave-sto svako,ali bas svako pere ruke od svega zivoga.Nisam ja,on je.To isto radi i drzava.I pali im,jer smo mi takvi kakvi smo.Nevjerovatno
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    Moze medo ako oce da se u sred beograda slikava sa kokardom,opancima,majicom 'sa verom u boga',nozem u zubima,sa tri prsta i na nogama i na rukama,ali mene to ne zanima.

E vidis , ne moze (iako on i bi , voli on to ) ... mene zanima napr.

Sta sad ?

Nego ... cemu nervoza

Thanks Thanks Given 
    2,824
    Thanks Thanks Received 
    2,753
    Thanked in
    1,332 Posts

Ja ti garantim da i dan danas bar 70-80% dps ovaca skriveno voli kokardu mnogo vise od njega
    She is only here to annoy herself!

GentleGiant Guest

medojevic je ranih 90ih bio uclanjen u srpske radikale, ziva istina. a ovaj mali metalac sto kaze da nama srbi ne mogu nista vise nauditi, prica gluposti, mogu i te kako da nam ubacaju kukavicija jaja i mute medjunarodne odnose, ko sto i rade. srbi su to. srbin ni ore ni kopa ko nekad, no komsiji vrat lomi.

Thanks Thanks Given 
    2,399
    Thanks Thanks Received 
    2,628
    Thanked in
    1,341 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Ja ti garantim da i dan danas bar 70-80% dps ovaca skriveno voli kokardu mnogo vise od njega
    99% samo kad bi to gazda uradio i rekao; e mi smo sad opet Srbi.

A ljudi ja vas sad najozbiljnije pitam jeste li vi normalni?Ali stvarno koji je vama k**ac?Jel vi imate neki kompleks od srbije?Pa jebote ovo je strasno.Za skoro 4 fuckin' godine vi ne mozete da shvatite da mi vise nismo u istoj drzavi sa srbijom.Gotovo.Kraj.The end.Vise nam srbija nikako nemoze bit kriva.Nikako nas srbija vise ne moze usporavat.Znaci sto god da nevalja u crnoj gori mi smo krivi.Mi.Crnogorci.Mi i niko drugi.I mi to moramo da ispravimo.Znaci nema vise prebacivanja krivice na drugog.Kostunica kriv,slobo kriv,mladic kriv.Gotovo je sa time,alo!To je palilo prije 5-6 godina.Znaci izbrisite vise srbiju iz glave!Moze medo ako oce da se u sred beograda slikava sa kokardom,opancima,majicom 'sa verom u boga',nozem u zubima,sa tri prsta i na nogama i na rukama,ali mene to ne zanima.Apsolutno.Nikako,ali nikako nam vise beograd nemoze bit kriv.Eto,to je glavni problem ove drzave-sto svako,ali bas svako pere ruke od svega zivoga.Nisam ja,on je.To isto radi i drzava.I pali im,jer smo mi takvi kakvi smo.Nevjerovatno
    A to su ti ovi preletachi, ovi sa krizom identiteta, devedesetih su bili Srbi pa su mrzjeli sve crnogorsko, pa su odjednom i iznenada postali Crnogorci i sad mrze sve srpsko. Kako gazda kaze . Nikad necu shvatiti kako neko moze biti malo jedno malo drugo.

Ovo je tema o napadu na javnu licnost (isto bih osudila da je bilo ko drugi napanut), a ne tema o nasoj ugrozenosti od Srbije, evo nam niko sem nas samih ne treba da se ugrozimo .

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Oće li se zaključavat' ovo ili se čeka drugi napad?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Enjoy_The_Silence View Post
    Oće li se zaključavat' ovo ili se čeka drugi napad?
    cekamo da cujemo sta ce sudija rec
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sudija će doć', napisat' LOCK i to ti je to

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ahahahha svaka cast, fenomenalan tekst!!!
    Progress, not perfection!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GentleGiant View Post
    medojevic je ranih 90ih bio uclanjen u srpske radikale, ziva istina. a ovaj mali metalac sto kaze da nama srbi ne mogu nista vise nauditi, prica gluposti, mogu i te kako da nam ubacaju kukavicija jaja i mute medjunarodne odnose, ko sto i rade. srbi su to. srbin ni ore ni kopa ko nekad, no komsiji vrat lomi.
    A Milo je vazda bio crnogorac, 90ih je sa slavkom pokusao da nam obezbijedi nezavisnost, ali je narod htio za patike u dubrovnik ahahahha
    Progress, not perfection!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Page 19 of 19 FirstFirst ... 91516171819

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)