Izasao novi system requirements za Metal Gear Delta, koji treba da izadje ove godine. Sad su minimum digli na RTX seriju graficke. E, jbg, ubili su me...![]()
Moja je GTX1070. Nije nemoguce da se ipak bude moglo igrati, ali.. kameno...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Svaki se, veli, merak plaća.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Ce vidimo to.![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Last edited by ASC; 22-04-25 at 16:34.
Jao mislio sam da cekam crack sa obzirom da nema Denuvo pa ce izaci kroz par sati/dan al vidjoh da je na Game Pass pa uzeh da se odigra, kakva nostalgija.
Nema Denuva, odradio je posa' RUNE odmah, auh skroz zaboravih na ovaj remaster, ima da se merači.
Nedje davno dva puta sam Oblivion završio, jednom kad se pojavio na slabijoj mašini od preporučene to je bilo za plakati od štucanja i lagovanja morao sam neke nezvanične patcheve da instaliram da bi je igrao, drugi put mnogo jači komp sve je blještalo u suštini bio mi je interesantiji no Skyrim, iako nisam više nešto ljubitelj ES igara vjerovatno će se odigrati mada po prvim komentarima izgleda da je UE5 ograničen engine za dobru optimizaciju
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Nije ogranicen nego jednostavno smece, uvaljuju ova sranja da grafika izgleda "fotorealisticna" a vidis piksele svudje kolko je mutna slika. Tacno cu pocet da bojkotujem svaku igricu koja ide na realisticnu grafiku a radjena je u UE5, kakvo smece pih
Igra je značajno unaprijeđena ali ne vuče me da je igram, nije više 2006-a jbg.
Dajte više taj Bloodborne remastered za PC.
UE5 je smece obicno ne ovaj remaster. Koju ono bijase karticu imas? 4080? Kupis nov hardver da bi morao da ukljucis DLSS da igras neku igricu, ne zezaj.DLSS ne moze biti bolji od native 4k zbog TAA, sto se tice optimizacije i izgleda UE5 je jednostavno odvratan, svaka igrica radjena tu izgleda maltene isto (dijelom zato sto koriste slicne/iste assete sa marketplace-a). Svakako, ja imam evo vec 10ak sati gameplaya i stvarno je grmilica sve za sada, bruka kolko je igrica bila ispred svog vremena kad su ove mehanike i dalje prezanimljive (osim kontrola malo al dobro).
Kod mene na rx 5700xt i ryzen 7 5800x ide na 120fps medium/low 1080p. flagship kartica od prije 6 godina ne moze da gura sve normalno na medium a ako upalim AMD FSR imam osjecaj kao da igram tetris.
RTX 5080 i vjeruj mi da sam ja prvi bio žestoki kritičar upscalinga kleo se u raster performanse moje 7900xtx ali DLSS 4 i njegov AI Upscaling je nešto posebno. U RDR2 (override kroz driver jer igra nativno ne podržava ništa preko matorog dlss- 2.0) igra izgleda identično, tj. bolje nego nativno, oštriji je prikaz, detalja ima više, pustio sam onaj benchmark u RDR2 jedno 50 puta, čas nativno, čas sa DLSS 4.0 i nisam mogao da vjerujem, čuda radi AI. Za RT sam i dalje mišljenja da je gimmick (bar do Path Tracing faze)
Last edited by BiTrAtE; 24-04-25 at 08:52.
Zamalo rimejk, koliko je truda uloženo u peglanje svega i svačega...
Ja evo zavrsih main questline i pola thiefs guild questline-a, i dalje ne znam je l me puca nostalgija ili je jednostavno brutalna igrica ovako....
Treba ti PC od 3.000 eura da bi gurao igru staru 100 godina u 2k ultra. Za 4k da ne pričam.
Odlična optimizacija.
Zahvalnost.
Evo i dopuna sa ss..
https://www.rockstargames.com/VI
Čista perverzija.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Samo na kašičicu...Dok se ne us.eremo...
Baš me zanima kako će PS 5 da gura ovo čudo.![]()
Izgleda da ce Half Life 3 izaci prije GTA VI.
https://www.engadget.com/gaming/half...183030499.html
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks