Na PS4 Pro RDR2 ne radi na 4K. To nije prava 4K rezolucija već 1920 x 2160. Na Xbox One X jeste prava 4k rezolucija.
Imam PS4 i zadovoljan sam njim ali moj problem sa nekim novijim igrama je taj što fps zna da padne ispod 30, naročito u zahtjevnijim djelovima igre (pogledati Digital Foundry analizu RDR2).
S druge strane na PC-u se može izvući stabilnih 30 fps i to je meni bitno.
Čuo sam takođe da je Rockstar izbacio novi patch koji rješava problem sa quad-core procesorima.
Na PC-u je moguće izvući 60 fps sa RX 580 ali ne sa default podešavanjima.
Moja preporuka je da pogledate optimization guide na hardware unboxed (prvi i drugi dio):
Last edited by Kaz; 19-11-19 at 09:31.
Slažem se.
No napiši to na temu za Playstation 4, pa će te ovi shitstation fanovi raskus`.![]()
Igra li se Shenmue III, jokašu?![]()
Svaki dan je dobar za upiranje.
Samo za jokaša starog fanboya![]()
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
kakav trol![]()
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Za sad samo Reach izlazi a ostale ce izaci tokom naredne godine postepeno i zadnja ce izac Guardians, tako da ces se nacekat, mislim da ce izac par mjeseci prije Halo Infinite. Meni se ovaj Reach ne svidja nesto, zastarjelo izgleda i nekako nije podesen za pc dobro, ima i nekih bugova sa zvukom.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks