Pored dote lola i csgo-a, overwatch uzeo titulu najboljeg esport naslova godine, bas tuzno iskreno
Dota je dosadila vise i bogu i narodu. Csgo treba da se zove awp go, uzasan je postao. Lol je suvisno komentarisati. Overwatch nijesam igrao ali kakav god da je bolji je od ovih klosara sto im se sve evo 20 godina oko para vrti.
Igra li ko Warframe? Vidim svi je hvale.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Rise of the Tomb Raider krekovan
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Zna li iko radi li se sto na nastavku serijala stalker ili neki remaster za sony
Nije mi jasno da onakvu igricu još niko nije pokušao za soni da stavi
Sent from my iPhone using Tapatalk
FIFA 19 - CPY
Za vas koji volite.
You should come inside the box...Then you'll know what I mean.
"sve im se oko para vrti " i " zaradjuju masu od dobrih igrica dje se ne moze kupiti 0.01% prednosti " nisu iste izjave . ( Ovo je tacno za dotu , cs ne igram , ali nisam cuo da postoji neki b2w element ,lol ne znam) .
Da je dosadila , vjerovatno jeste , aktuelna je od ihahaha. .
Ocekivao bih da je fortnite uzeo ovo , nezavisno od subjektivnih misljenja o samoj igrici ,dosta su izkomercijalizovali e-sport u ovoj godini, rasirili ga vise od ustaljenih gejmerskih krugova . Bas je dosta vremena bio "Trending "
OT : Darksiders ne znam ni okle izlece
A clever person solves a problem. A wise person avoids it.
Suska se da ce ovo da ide na PS5.
8K rezolucija i 120fps :
Kokoška
Oće, oće.
4K ako bude puštao u stabilnih 30 sličica nek budu srećni...
Mkze sto ne moze. Samo treba dobar hardware. A ja vjerujem da ce napraviti neku bombu.
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Teško za 400-500 Eu da mogu napravit konzolu da vrti igre u 8K i 120 FPS.
Koja bi poenta bila onda high end računara...
Meni je 8k totalni pointless nego dobro, to sam samo ja...
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.
Kod nas je sve pointless. Citam neke clanke vidim po svijetu padaju cijene komponenti i naravno ja malo po malo krenuh da se zanimam, da napravim novu konf mid-range, da se castim kad ulete neke pare, kad ono pak medjutim. Uzas, poslije par dana traganja odustadoh, vidim da se pad cijena ne odnosi na nas
. Pointless je prava rijec...
Sad jun nikad da dođe
Sent from my E5823 using Tapatalk
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju" - Karel Čapek
Krećemo, Dragon Age 4
Last edited by goldfinger; 07-12-18 at 08:19.
Space Western made by Obsidian.
Me gusta.
Last edited by DeViLiSh|Je$$uS; 09-12-18 at 18:26.
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Ovi nasi idioti nikad nece spustiti cijene na stare zalihe. Toliko su maloumni da u pojedinim radnjama prodaju kucista iz 2011-e za 150-250e jer su toliko vrijedjela kad su izasla. Niko ih nikad kupit nece ni za 50 s obzirom na nove standarde. I ako pocnu cijene RAM-a da padaju, stare zalihe ce da zadrze trenutne cijene a nove ce da budu nize a sa boljim performansama. To se redovno desava. Ljudi mozda gaje nadu da smo i mi maloumni pa ne znamo koliko sta vrijedi.
7nm, mozda. Trenutne informacije zvuce previse dobro da bi bile istinite, ali sa druge strane dosta ljudi je i ocekivalo ovakve ili slicne stvari:
Last edited by VanjaTheMan; 09-12-18 at 18:34.
You should come inside the box...Then you'll know what I mean.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks