Moja kučkica nije uopšte mazna...ali bas je nervira da se mazi, nevjerovatno koliko je privrzena nama iz moje porodice, od prvog dana, takva je, svi su joj za nepovjerenje, osim nas sestoro! Tesko ce prici bilo kome i ko je ono dobronamjerno zove, ali mi kad smo tu, ona je potpuno svjesna da joj je siroka demokratija i tako se ponasa.
Moga tatu ne voli, tj boji se od njega i ne bi dosla kad je on zove, kad bi umrla od gladi i zaobilazi ga u sirokom luku....a kad mi dodjemo, ladno legne ispred njega, pecatno ga u oci gleda, sano sto mu ne kaže "ajde sad ako smijes vikni na mene"Nevjerovatno je koliko psi znaju da budu pametni, koliko znaju da je nesto sto urade zabranjeno...ona zna da ne smije da kopa po dvorisu ali iskopa i legne na to mjesto i pravi se luda. Meni je presmijesno kad ona nece da me pogleda kad legne na rupu koju je napravila, nego sve skrece pogled i po nejnome to je to
ma kao crtani film je
![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Pticu u kavez
Pas u box ma koliki da je
Pa cak i ribu u akvarijum
Nikad, slobodu uzet nekom radi ne kapiram kakvog osjecaja ne ide...nebitno sto se radi o zivotinjama
Znate li nekog ko prodaje francuske buldoge u Crnoj Gori? Za pristojnu cijenu, ovi sto se bave uzimanjem para na popularnosti francuza me ne interesuju
Послато са SM-A525F помоћу Тапатока
A zasto ti onda treba francuski buldog ako nije zbog popularnosti? Hoces li u lov sa njim?
Ko god se ozbiljno bavi uzgajanjem (vrhunskih) pasa, bilo koje rase, to ne moze raditi za neke smijesne pare, e sad ne znam koja je donja granica pristojnih novaca, to je valjda individualno...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Vrhunskih pasa.....Danas se moze zavrsit da ti u pedigre pise sto oces. Toliko o vrhunskim psima.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Tacno, kod nas moze sve, zato tu i jesmo dje smo... Ali to nije bila moja poenta.
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks