Ja volim bgm![]()
Ja volim bgm![]()
Koja crna zima?Citavu zimu se pokrivo s' dvije lagane deke.Masu puta spavo s' polu otvorenim prozorom,kroz kucu vazda u sorc i majcu(bez carapa).Klima upaljena u drugom dijelu dana i to malo radi malo ne radi
Postene zime nije bilo od januara 2017'
Last edited by Randy Orton; 16-03-23 at 10:50.
Lako! Daj 35+C da mogu ljudi u šorceve i kratke raše šetat i udovoljeno je većini!
Realno. mi nemamo preko 15 dana lednih nijedne zime, ali ja se svakako pometoh svake zime. Jedva čekam ljeto, sunce, more, plažu, šetnje centrom, Sastavcima, šetalištem pa posle na sok u Podgoricu na onu terasu....pa šetamo do 1 po ponoća fantazija! Odem u Plav poslom, tamo 12 stepeni, pometem se najstrasnije udjem u kola upalim grijanje jer oko Kolasina bude 8 stepeni!? 29.jul! Pa onda put kuće u ponoć a u Pg kad udjes posle one ledare vrela komora!!! A lijepo ti! Makse, nema ljeta do ljeta!
Sovrenstvo tvorenija, tainstvene sile boe,
nita ljepe, nit je kada, niti od nje stvorit moe!
Slaba cirkulacija teta Zvone...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
jeste i vakat joj je bio![]()
Čemu je vrijeme, tome je i vakat, vele.
Odgovara li ti ovo danas, da ispravimo ako ne valja...
Danas će da bude top...
Poslato sa Ultra S22 pisaće maine
............ \_(ツ )_/.............
a kako ne odgovara moja alapy!!! Kako sam danas uzivala, šetala, pila kafu na suncu pa opet šetala....kako bi Englezi plakali za ovakvim danomAli mi ga pokvarismo izborima
A što ti ga pokvari, moja teta Zvone?
Pa narodu je malo njegove sičije, pa dodaje sa dnevno-političkim razglabanjima. Šta ćeš...ne zaslužujemo bolje.
Rominja lijepo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks