CKB aparat u HN sam probao i provjereno radi 100e i 50e, medjutim novije novcanice od 50e ne prima.
CKB aparat u HN sam probao i provjereno radi 100e i 50e, medjutim novije novcanice od 50e ne prima.
\\OFL•GIC
Aparat Hipotekarne prima od 10 do 500e.
Probao u BR i PG
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Danas sam uplacivao, zakleo bih se da je od dvije jedna od 50 bila nova, inace 100 puta uplacivao i nikad ni jedan problem, eventualno desi se da vrati nekad ako je bila malo zguzvana novcanica ili se kraj presavio
Sent from my iPhone using Tapatalk
najgore je što "proguta" novčanicu, tipa uplatiš 10 po 50 odjednom i napiše da si uplatio 500 onda provjeriš na račun ti je uplaćeno 450...i onda moraš da ideš 10 puta do njih pa da čekaš dok otvore bankomat dok ovo dok ono mjesec dana ti drže pare nema veze što je to 50e, e zato sam provalio foru ubacujem jednu po jednu na onu opciju dodaj još novčanica i onda nema problema
She is only here to annoy herself!
Na Hipotekarnu prije potvrde ti kaže ubacio si toliko i toliko jednog, toliko i toliko drugog apoena i na kraju kolilo je to eura.
Ako pritisneš yes prihvataš, ako pritisneš ne, vrati ti sve što si ubacio.
Nema cimanja.
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ako ko ima živaca i vremena da mi preporuči (i da umjesto mene vidi koliko je konačni trošak mjesečno,jer se ja snalazim u cjenovnik,npr CKB-a ka u svemirsku tehnologiju)u koju banku da se otvori račun za sina.Njegove poteebe su:
1.da ima račun na koji bi mu se uplatila plata od sezonskog posla
2. da dobije karticu(visa ili master) s kojom može da plaća u prodavnice i podigne sa bankomata
Ne interesuje ga nikakav sms,e-banking,podizanje para sa šaltera...u suštini da je što jeftinije mjesečno održavanje te usluge.
Hvala
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
HB premium kartica (0.88) i racun 1.2 eur (sa sms)
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Znači ≈2,1€/mj?
Premium kartica je master card?
Hvala svakako,eto ako ko zna da đe ima jeftinije,nek reče,jer čini mi se da 'mali' kako počinje sam da zarađuje postaje ćifta i mnogo mu je da daje 2,1€ (od svojih para)
Tačno će se dogovorit s poslodavcem da mu daje sve na ruke
Nlb bi trebalo da je jeftiniji.
Studentski paket je 0.59 sa nlb klikom, sms i visa kartica, vjerovatno je slicno i za mladje.
Sent from my S22+ using Tapatalk
Ovo moze biti dobra opcija za njega
https://www.nlb.me/me/stanovnistvo/p...nlb-prvi-paket
Sent from my S22+ using Tapatalk
To bi trebalo da je to.Samo što se dešava s računom kad napuni 19g?No nije tolko ni bitno,o tom potom.
Zna li neko ima li nešto slično kod drugih banaka ili barem da imaju ovakav prost uporednik po paketima sa cijenom i uslugama koje paket pruža,kao što je ovaj nlb-ov sa linka koji @nexus4 posla
PS.Jeste da sam ja debil za pretragu na sajtovima onoga što me konkretno interesuje,ali možda je i do toga da ovakve pakete niko ne spomonje na šalterima,skriveni su na sajtovima...jer imam takvo iskustvo sa mob.operaterima,đe mi je poznanica iz T-centra preoporučila mob.postpaid paket sa 0€pretplate,koji mi odlično odgovara,ali samo što mi nije šapatom rekla kako se zove taj paket.
Last edited by joni; 31-05-23 at 14:08.
Kod CKB imas samo Studentski paket za studente i to je to.
Ova NLB opcija se cini najbolja za sad, a kasnije kad napuni 19 vjerovatno ce se racun standardno naplacivati...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Evo ti najbolja opcija, samo mora izvaditi i Eyca karticu (i ona je dž).
Za detalje vidi na fb ili sajt njihov.
Edit: https://omladinskakartica.me/benefit...a-ad-podgorica
Sent using Tapatalk
Last edited by MeDo_JE; 31-05-23 at 14:37.
#fakenews
Ovo mu je dovoljno.
https://www.nlb.me/me/stanovnistvo/p...nlb-prvi-paket
Ako ima android, onda ima i plaćanje preko telefona free of charge naravno.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Hvala svima.Najprije ide ova eyca kartica,pa uz nju free paket u NLB
Da nema ko problem sa internim prenosima u Hipotekarnoj? Evo pola sata cekam da se prebace pare sa deviznog na tekuci preko aplikacije, ni da su milioni u pitanju a ne 200e
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks