@outline u koju si banku?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
U Nikaragvu. Zbog tog malog limita za contactless placanja, racunam da je greska hipotekarne sto su dozvolili da sa njihove kartice bude skinuto skoro 500e.
Evo nedelju dana se ne glaskaju povod9m slucaja, śutra cemo da ih cimamo zvanicnu zalbu da pisemo, samo da vidimo kome.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
@outline u koju si banku?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Tu ide charge back zahtjev od Via/Mastercard. Trebalo bi da banka nadoknadi svakako.
Kao što Gad reče 480 je prošlo na neki sajt bez 3DSecure opcije gdje ti ne traži dvo faktorsku atentifikaciju.
Ne vjerujem da je contaclessom plaćao nego je ukucao 16 cifara i 3 kontrolne.
Kad ste već u Hipotekarnu koristite Google i Apple pay. Bezbjednije je, lakše i brže.
Ako je POS terminal star i nema NFC čitač onda ima određena vjerovatnoća da čip ili magnetnu traku prekopiraju.
Da se razumijem, i NFC chip mogu daljinski iskopirati sa kartice, dok sa telefona ne.
Last edited by hercules; 16-12-24 at 11:13.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Zavisi, internet je potreban samo za regeneraciju tokena, mislim da moze bar 10 offline transakcija da se odradi dok ne trazi pristup internetu.
Ovo što ti JigSaw napisa.
Digitalni novčanici kad se telefon nakači na internet generišu do 20 tokena (PINova) koje čuva u sebi i koristi za autorizaciju transakcija i onda kad se opet nakači na intert telefon ih pnovo generiše.
Meni se čini da je 20, ako nađem neđe specifikaciju pogledaću.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
U ckb ima osiguranje koje pokriva ovako nesto taman mislim do 500e i gubljenja licnih dokumenata refudnacija za njihovo vadjenje... Samo budi uporan moraju to da vrate i naravno da imaju uvid gdje su im otisle
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Wise, spas za slanje para u ino. Oko 1% provizija i legne za par sekundi na IBAN. Ovo zavisi od banke, ali obicno je tako brzo. Steta sto ne moze da se poruci njihova kartica
Last edited by Sale; 18-12-24 at 11:44.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Pocele su neke banke da daju dosta dobre uslove za gotovinske kredite. Erste banka i Hipotekarna Banka 0.48-0.5% godisnja kamata, bez naknade za obradu kredita. Mislim da nije losa ponuda, i da ce ostale banke poniditi isto ili slicno.
Daj link
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Dje je to, daj link, ne isplati se svoje pare trosit. Vece su nedje kamate na depozit.
Last edited by GaD; 18-12-24 at 15:37.
Moze se samo sanjati o tome.Hahahaha, 0.5% kamata, pa po vrh svega u CG... Kako da ne.
Dajte ona sitna slova
nothing comes from violence and nothing ever could
20hiljada kes kredit vraces 24. Okej ponuda
f6
Imas Zen.com (https://ask.zen.com/hc/en-us/article...t-registration)
Mozes se registrovati iz CG, uzeti virtuelnu karticu (Google/Apple Pay), isto SEPA racun dobijas...
*Isto mozes sa Zen-a da posaljes novac na svoju karticu (npr. CKB) 1% provizija - instant.
Ima dostina sto im je 9% kamata pa refinans...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks