A kada bi živio kao podstanar za 30 Godina bi kupio gazdi jedan
Đe je najbolje uzeti potrošački kredit oko 30.000?
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
Last edited by Bugi; 03-12-24 at 19:10.
meni erste 12/23 poslali mi sms 28.11. da dodjem po nju. bolje podji ti.
nothing comes from violence and nothing ever could
Na NLB Klik se i dlaje logujem na stari nacin, user, sifra i SMS kod. Reklsi u da nece moci nakon 4.12.
Nacerao bih te “bankere” da tamo otvore racun i da ga koriste godinu dana. Pa da vidimo sta bi onda rekli
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Pa odje se ne misli na crnogorsku NLB granu iskljucivo nego na NLB kao grupaciju, ne sumnjam da su u drugim drzavama bolji nego u CG jer ne moze gore nego odje
A vidi stvarno, morah uci direktno na sajt da vidim. E qq da mi je znati kolko su platili ovo
"A clear example of product innovations and improved customer experience can be found in the bank’s upgrade of its NLB Klik mobile banking app. New and upgraded features and functionality include a simplified navigation, the ability to freeze, cancel and order a new card, and the ability to communicate with bank staff in real-time."
koliko su platili tu nagradu pitam
nothing comes from violence and nothing ever could
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...otekarnu-banku
Evo dostini nasih dragih forumasa omiljene banke, sta mislite kako ce ovo uticati na poslovanje?
Ima li kakvih bojazni za trenutne korisnike racuna ili je ovo pokret unaprijed?
Ocekujem da uvedu stambene kredite i da im kartice budu lijepe, nova premium je lijepa kartica.
Ako se nesto iskvari preci ce se u drugu i da smo zdravo
Bolje da dosla RF ili Intesa, ali dobro.
Sent from my iPhone using TapatalkCode:Agri Europe Cyprus je vodeća finansijska holding kompanija u Jugoistočnoj Evropi koja za svoje subsidijare ima etablirane finansijske institucije: AIK Banku, AIK Leasing i Eurobank Direktnu u Srbiji, Gorenjsku Banku i GB Leasing u Sloveniji i M&V Investment. AEC Group je bankarska grupacija orijentisana na rast sa preko 3.000 zaposlenih koji pružaju širok spektar relevantnih finansijskih rješenja i usluga svim segmentima klijenata. Zaključno sa 30. septembrom 2024. godine, AEC portfolio je uključivao 8,5 milijardi eura u aktivi, ukupne neto zajmove od približno 5,9 milijardu eura i stabilan portfolio depozita u približnoj vrijednosti od 7 milijardi eura sa snažnom osnovom kapitala.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Zna li neko mogu li kao građanin CG da otvorim račun u BiH?
Nebitno mi je koja je banka.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ništa od toga nemam...
Da nije šta drugačije u HRV, SRB ili ALB?
Da ne odem dalje da otvaram inostrani račun
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Rentirat cu ti ja moj paypal nalog
Sent from my S24 ultra tastature
Ja bih probao tu u Trebinje kod nase brace.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks