Cudno. Meni licni HB bankar sve zasvrsi preko maila, pa samo ako moram nesto potpisem. Karticu nisam cekao duze od par dana.
Sto bi mene to interesovalo
Ne izradjuju milion kartica dnevno pa da ne mogu da se udostoje 3 nedelje ni da me zovnu ili obavijeste nekako da ce to sve kasniti. Da su mi i za to i za broj poslali poruku ili bilo kakvo obavjestenje da imaju smetnje/guzvu ili sta god ne bi problema nikakvog bilo ali ovo ovako je suvi bezobrazluk i nista vise
Cudno. Meni licni HB bankar sve zasvrsi preko maila, pa samo ako moram nesto potpisem. Karticu nisam cekao duze od par dana.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Juce sam sve zavrsio, rekoh fino ako se ne zavrsi danas odoh ja u drugu banku i za pola sata broj promijenise a kartica u ponedeljak. I nije to sramota? Izgovor je da se zagubilo, zagubilo se nesto i ja povodom toga 10 puta zovem i da niko to ne potrazi ili mi kaze na vrijeme da ne mogu naci da bi ja donio ponovo dokumente.
Zavrsavam i ja preko maila sve sale ali dokumentaciju moram fizicki donijeti potpisanu i pecatiranu.
Licni bankar je posebna usluga koja se placa ne moze se uporedjivati sa obim.
Do sada mi priliv nije bio sa taksama oporezovan, neki dan dobih pare skinuse 50c i erste...a nedavno su slali da se mjenjaju oni uslovi ali ko ce da cita to, na 10 stranica...
Послато са SM-F946B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Pa vidjeli od Ckb moze im se.
To je zbog CBCG mislim da oni to traze od banaka. Mene su iz Ckb zvali da da potpisem 10 papira pa u Erste usto kad sam bio na salter jednom.
Da nije jos nekome u zadnje vrijeme (sedmica-dvije) stornirano vise racuna placenih NLB karticama?
Meni u zadnjih dva dana par racuna koji su uredno placeni prije 10-15 dana stornirani. Sve kupovano na online shopovima sa kojih inace pazarim bez problema, proslo a i od strane shoppova dostavljeno na adresu. Objasnjenje NLB-a nesto u stilu "Manuelno smo stornirali racune jer prodavac nije poslao zaduzenje u zakonskom roku od 10 dana blabla...".
U zadnje vrijeme su se pojavile sumnjive transakcije sa svih strana, npr rent car agencija i sličnih i slično koje rade storniranje pa naknadno zaduživanje.
Najčešće u dilu sa korisnicima kartica odrade storno, i njemu su sredstva raspoloživa na računu, on ih podigne i nakon toga ponovo zaduže račun klijenta i odvedu ga u nedozvoljeni minus.
Visa i Mastercard su upozorile banke na ove aktivnosti, i koliko sam razumio radi se na zakrpi koja bi trebala da ovo spriječi. To su vam ovi učestali pozivi od banaka da priupitaju je li sve ok. A neka odobrenja se ručno rade.
Naravno, ne treba isključiti ni opciju da je procesor nešto korigovao kod njih oko knjiženja, pa zato dobijaš poruke. Hipotekarna ovo često radi, nego vas ne obavještavaju
Nisam baš iz sfere kartičarstva, pa sam možda malo nezgrapno objasnio ali razumjećeš što sam htio da kažem.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Nekad davno pričasmo je li cg vozačka validan identifikacioni dokument za uplatu par stotina eura preko platnih institucija, pa zagalamismo da nije i da se tim krši zakon. E, evo me u banci i identifikovaše me uredno na osnovu cg vozačke sa slikom i jmbg kako bi mi omogućili transkaciije mnogo važnije od jednokratne uplate manje od hiljadu eura. Ali, šta znam ja...
Udje zena s laznom licnom na tudje ime uze nekoliko miliona,nadjose je i pustise da se,,brani" s slobode...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/Oprema
[email protected]
Ne mijenja cinjenicu da vozacka i dalje nije validan identifikacioni dokument.E sad sto su kod nas u bankama pretezno isti kao i u svim drugim "institucijama" pa i pravila koja imaju ne vaze uvijek, niti su ista za svakoga, to je vec neka druga prica.
Pricu oko JMBG bolje ni da ne pocinjemo jer je to svakako tema za sebe...
Jednom smo vec ispricali pricu da vozacka nije identifikacioni dokument, i da to sto vam tako prihvataju na salterima Banaka i Posta je suprotno zakonu.
Nema potrebe dalje da polemismeo na tu temu.
Ako se zatvori kredit prije vremena jel se smanjuje koliko novca ?
Sent from my SM-A135F using Tapatalk
Smanjuje se buduca kamata koja bi ti se naplatila da ga regularno otplacujes.
Provjeri u otplatnom planu koliko jos kamate imas do kraja kredita i suma toga je cifra koju stedis.
Na pocetku uzmu vecinu kamate, prevarantski sistem. Nije da se reobracuna
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Hvala puno!!!
Nisam siguran da ti je ta računica dobra.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Sve zavisi koliko prije ga zatvori. To je sve od kredita do kredita. Mada u startu bude odokativno 70-30% u korist kamate
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sjutra dva manja zatvaram bas me interesuje koliko ce mi umanjiti cjelokupni iznos
Vec 4 sedmice dobijam SMS svaki put kada odradim transakciju preko google pay ili kartice. Da bi ugasio (ne znam ni zasto je upaljena sms notifikacija) jel moram do banke ili ima opcija u CKB GO?
\\OFL•GIC
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks