Jutros su mi sestru zvali iz Monte Kredita za neki kredit iz 2007godine koji je otplaćen bog te pita kada ne sjeća se ni iznosa, da dodje kod njih da joj vrate neke novce, da nije neko imao slično iskustvo o čemu se tu radi !!?
Transfer na prepaid kartice je itekako moguc, koristim ga vec 5-6 godina u Nlb, preko svih verzija Nlb klik aplikacije.
Na poslednjoj verziji je u interni transfer, u prosloj(koja mi i dalje radi) je uplata na karticu.
Jedino sto ne moze je transfer SA prepaid kartice, ni na salteru ne moze, moras ih podici na bankomat.
Sent from my phone
Last edited by nikolaf7; 07-09-24 at 13:08.
Jutros su mi sestru zvali iz Monte Kredita za neki kredit iz 2007godine koji je otplaćen bog te pita kada ne sjeća se ni iznosa, da dodje kod njih da joj vrate neke novce, da nije neko imao slično iskustvo o čemu se tu radi !!?
Monte kredit bijase onaj sto je ostetio gradjane za vise miliona eura, par godina unazad?
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Malo proguglah vidim da su nešto varali sa kamatama i ko zna sa čim i da su ljudi tužili.
Kada je kredit podignut skalamerija se zvala Agro Invest
Izgleda da moraju da vraćaju, nikakav postupak nije je pokretala ni ništa a nije imala ni pojma o tome.
Last edited by METZ; 10-09-24 at 19:45.
Nije istekao, traje do 30. juna 2025. god wildcard za *.nlb.me
Cini mi se da je neko nesto cacnuo jer vidim da izbacuje default IIS stranicu na nlbklik.nlb.me
Sve mi je jasno cim koriste IIS lol
Yep... I prije par dana im je NLB klik link sa sajta redirektovao direktno na default IIS sigurno par sati...
Prosto da se covjek zapita jel' normalan sto godinama ima bankovni racun kod ovako neozbiljne banke. Nevjerovatno...
Definitivno moram krenuti u akciju potrage za novom bankom no problem je sto su sve banke sa ponekim debelim nedostatkom...
---
Koliko vidjeh zakacili su novi sertifikat za sve poddomains a taj je istekao 30 juna... Kako god i sta god da je, prosto je nevjerovatno o kojoj kolicini nesposobnosti/neozbiljnosti se radi ovdje...
Last edited by beatnological; 15-09-24 at 11:54.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks