Ljudi, je li stvarno nemamo dobrog dermatologa da svi za njega znaju?
ovaj dr Ćurić više ne ordinira u poliklinici Filipović, štaviše nemaju više dermatologa.
Kakvi su ono "strucnjaci".
Ja podjoh na preporuku jednoga druga da ih pitam za kremu neku tobos da probam uraslu dlaku, pilonidalni sinus da probam da primirim. I objasnim joj o ceu se radi i ona mi preporucuje kremu i veli a dje vam se nalazi pilonidalna cista. Te ja kad cuh to vidjeh koja je ura.
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Ljudi, je li stvarno nemamo dobrog dermatologa da svi za njega znaju?
ovaj dr Ćurić više ne ordinira u poliklinici Filipović, štaviše nemaju više dermatologa.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Mene je Fontis spasio prije jedno 3 godina. Nesto sam u Portugal pokupio, da su mi na sake pocele iskakati neki omanji plihovi koji su bili puni vide i bas svrbjeli. Uprpa sam se dobro bio, i na preporuku podjoh do Fontisa. Dala mi je dvije kreme od peloida da mazem, poslije mjesec dana ovo je nestalo kao rukom odneseno. Neki oblik dermatitisa je bio. 50e su bile kreme, ali me zena spasila jer mi je ovo dobroh mjesec dana trajalo dok nisam posao kod njih. Ima raznih iskustava, ali eto moje je extra pozitivno bilo.
Zvonchice fala na preporuci. Potrazicu je... treba neke gljivice da gasim![]()
Da li neko zna gdje se tacno nalazi ordinacija Dr. Stileta?
Moze li neko da posalje br tel ove klinike dje dolazi dr. Karadaglic?Hvala![]()
Zahvaljujem!![]()
Ima li ko iskustva sa ukanjanjem mladeza radiotalasima (popularno laserom) u PG?
VIdim da se po internetu provlace Internos i Kerber na pretragu...
Jaaa...kod Borovića u 'Cenex' prije tri godine s lumbalnog dijela. Traje nepuna dva minuta uz anesteziju...
Malo smrducka na paljevinu, ali ništa strašno.
Doživi to kao pripremu za kremiranje ahhahah.
I ovaj ću iznad usne da maknem, najvjerovatnije..
Last edited by KRKNA; 10-10-19 at 12:41.
Sell the Vatican, Feed the World!
To dodje kao rostilj od mene je li?
Ja cu im bas zamirisat prostoriju jer imam na vratu njih 5-6 da maknem
Hvala KrleMoram raspitat radi li Borovic jos tamo i posto im je to na veliko
P.S. Ja se nadam dok dodje moj red da ce biti ta furuna u CG, ali se isto nadam da ce me ubacit u nju tek kad se oladim da ne osjecam miris![]()
Ovaj moj me koštao oko 40-50€, čini mi se. Pregled i konsultacije prije zahvata su bili besplatni.
Sad se i pregledi naplaćuju...
Sell the Vatican, Feed the World!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks