Chudi me ovo,kako spashavaju bubne opne ako ih je uopshte briga...
Moze ovo shto neko postavi,i ovdje...
https://www.facebook.com/1090765244/...ibextid=Nif5oz
ovaj power slap je sport za Nate diaza, ispunjava sve uslove, ima jaku bradu, nema mozga, stockton slap..![]()
Cogito ergo mr
Chudi me ovo,kako spashavaju bubne opne ako ih je uopshte briga...
Moze ovo shto neko postavi,i ovdje...
https://www.facebook.com/1090765244/...ibextid=Nif5oz
Last edited by AL no1; 26-01-23 at 20:40.
...
UFC veteran Eric Spicely revealed the pay to compete in Power Slap. He said Dana offered him $2,000 to show and $2,000 if he wins.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Bolje dva puta po jednom, nego ni jednom drugi put.
BREAKING: Alex Pereira vs. Israel Adesanya 2 to headline and Gilbert Burns vs. Jorge Masvidal to co-headline UFC 287 on Apr. 8, per Dana White.
Uh kakav raspored mart / april
Pocheo na SportZone gledam,nema zvuka jbg.
...
Pretpostavljam da je Adesanya čitavo ovo vrijeme se ubijao od wrestling treninga i da će tako nastaviti od osmog aprila i da će u revanš biti 80% rvanja sa Poatanom.
Cogito ergo mr
BREAKING: According to rumors, Logan Paul signs with the UFC.
Slugfest u najavi
Chandler vs McGregor nakon zavretka TUF-a.. 2023 će biti brutalna za UFC
Očekujem ogromnu količinu calf kickova od strane Volka u ovoj borbi u nedelju.
Cogito ergo mr
ima li neko free stream za makacheva i volkanovskog?
Ova priča Makačeva da oće da mu je cilj da ga nokautira je ja mislim čisti bait. Mislim da oće ovom pričom samo da navuče Volkanovskog na razmjenu šaka u prvu rundu da bi ga lakše Islam ufatio u takedown i prvu rundu da maksimalno forsira ground and pound, kako bi se volkanovskom umorile ruke i da izgubi tu stand up oštrinu, znači isti recept kao što je Khabib uradio Konoru, znači prva runda umaranje. E tek nakon toga u drugoj rundi moguće da će možda i standup, ko zna, ali sve mi govori da će ovakav bit splet okolnosti. Mada koliko god da se polemiše i pretpostavlja, čar ovog sporta je u tome što se ništa ne zna, i zbog toga jedva čekam da gledam.
Cogito ergo mr
Dobija ovo makachev lagano, ne moze se protiv dagestanske skole
Favorit mi je bio Makačev, dobio jeste. Ali da je bio bolji, ne znam bgm, ne bih rekao. Runda 5 je paklena bila, straan je bio Volkanovski. Mislio sam da će to easy Makačev da dobije, na 100 muka je dobio![]()
Last edited by iMMERSION~; 12-02-23 at 06:43.
KOME ZINE, TAJ POGINE
Monstruozna borba, 3-2 je pravedno po rundama i to je to. Volk se pokazao kao strasan borac, Islamu prva borba na 5 rundi, strasno iskustvo i idemo dalje.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks